Lifestyle

De niet-zo-perfecte huisvrouw

huisvrouw, Hellpling, schoonmaakhulp, poetsen, La Log, Lifestyleblog

Welke chick durft er toe te geven dat ze geen perfecte huisvrouw is? Of is dat een taboe? Want ik ben bang dat ik er één ben. Soms dan hè. Ja, ho ho, het is nou ook weer niet zo dat ik mijn huishouden verwaarloos maar soms kom je gewoon tijd tekort want dan heb je het druk, druk, druk. Nou, dat heb ik dus wel eens (altijd) en dan schiet die uitgebreide poetsbeurt voor de badkamer en het uitdoen van de keukenkastjes er gewoon bij in. Zo jammer. En toen ik laatst met een verhit hoofd als een razende met een poetslap door het huis ging terwijl er een dreumes aan mijn broek hing, de cake in de oven aanbrandde en mijn mobiel en huistelefoon tegelijk afgingen belandde die poetslap spontaan en lichtelijk agressief ergens bij Hector in de buurt. Hector is mijn plant. Was die ook meteen schoon.

Die dag kwam uiteindelijk niks af. Die dag was trouwens mijn Vrije Dag. Lekker dan. Ben ik een hele dag vrij, loop ik alleen maar te poetsen terwijl ik met Noor bezig wil zijn. Maar ja, de wc’s zullen toch schoon moeten en de vloer waar Noor overheen kruipt wil ik toch ook echt gedweild hebben. Als Noor overdag nou eens zou slapen… maar dat doet ze nauwelijks dus echt uitgebreid poetsen is gewoon geen optie. Kijk, een vaatwasser uitruimen en een doekje door de huiskamer halen lukt makkelijk – ook als Noor wakker is- maar dit gaat over grof geweld. Geweld zoals badkamers poetsen en vloeren dweilen. Wim is daar dan heel makkelijk in: “Dan laat je het toch schoonmaken!” roept meneer vrolijk. “Ja, hallo, maar ik kan mijn eigen toko toch wel schoon houden,” antwoord ik dan. Maar toen Hector die keer daarop weer onder het sop zat ging ik toch serieus nadenken over hulp in het huishouden want hoe fijn zou dat zijn? En dan heb ik het niet over wekelijkse hulp, maar gewoon zo af en toe voor dat grof geweld. Heerlijk toch? Ik deed het! Ik boekte online een hulp bij Helpling! Bij Helpling kun je zo vaak als je wilt hulp in de huishouding regelen: voor één keer of voor vast. Ik voelde me eerst een beetje schuldig: moet iemand anders mijn “vieze” badkamer gaan poetsen… Maar toen mijn hulp voor het grof geweld Fleur binnen kwam was dat schuldgevoel helemaal weg. Fleur had er namelijk zin om te gaan poetsen (!) en begon enthousiast aan onze badkamer. Ze gaf me allerlei tips en schoonmaaktrucjes; deze dame wist duidelijk waar ze het over had. Top! Ik zei tabee en ging heerlijk een stuk wandelen met Noor. Eendjes voeren, boodschapje doen en toen ik terug kwam blonk de badkamer me al tegemoet en was mijn hulp enthousiast de keuken aan het boenen (oh, hadden de deurtjes díe kleur!). Gezellig wat kletsen tussendoor en ik had alle tijd voor Noor, wat was dit heerlijk! Mijn badkamer kan er weer even tegen, de wc’s zijn gepoetst en het dweilen voor deze week is ook al gedaan. Alles is heerlijk schoon en ziet er spic en span uit! Taboe of niet; ik weet wel wat ik af en toe met dat grof geweld ga doen, haha 😉

huisvrouw, Hellpling, schoonmaakhulp, poetsen, La Log, Lifestyleblog
Kijk mijn badkamer shinen!

huisvrouw, Hellpling, schoonmaakhulp, poetsen, La Log, Lifestyleblog
Heb jij wel eens hulp in de huishouding of denk je eraan om het eens een keer te proberen? Dan heb ik een te gekke actie voor je:

 

Met de code LALOG krijg je drie keer € 7,50 korting per boeking via www.helpling.nl! Dan heb jij straks ook een shiny badkamer!

 

 

xx Wen

 

Dit artikel is gesponsord

huisvrouw, Hellpling, schoonmaakhulp, poetsen, La Log, Lifestyleblog
Je kan niet vroeg genoeg beginnen toch! 😉

 

Volg La Log op Facebook, Twitter, Pinterest, Bloglovin’ en Google+!

4 gedachten over “De niet-zo-perfecte huisvrouw

  1. Oooow een hulp in de huishouding zou ik ook wel willen hebben. Ben zo niet van het poetsen. Ik kijk wel door het vuil heen en als ik een dag vrij heb ga ik lekker Xco-en 🙂

  2. Wij hebben ook een hulp, die komt één keer in de twee weken, heerlijk is dat! En wat is het fijn om in een lekker schoon huis thuis te komen he? Handig dat je helpling zo flexibel kunt inhuren, dat wist ik niet.

  3. Haha spic en span dus ?
    Lekker he als t gedaan wordt. Ik heb op de site gekeken, lijkt me wel wat om in te schakelen als t ff drukdruk is. ?Kleine Noor kan zo te zien ook al ingeschakeld worden ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *