Lifestyle

Gelukkig getrouwd? Begin een affaire!

gelukkig getrouwd, affaire, datingsite, trouwen, relatie, blog, lifestyleblog, La Log
Ja, wat nou “begin een affaire”? De slogan die een online datingbureau gebruikt vind ik nogal bizar. Kijk, iedereen moet lekker zelf weten of ‘ie een affaire aan gaat. En het gebeurd, gelukkig getrouwd of niet. Maar als ik in de auto naar huis zit en dan via de radio de vraag “Gelukkig getrouwd?” naar mijn hoofd geslingerd krijg, die ik dan (sukkel dat ik ben) in mijn hoofd met een enthousiast “JA” beantwoord, ben ik nogal verbaasd dat ik daarna geadviseerd word om een affaire te beginnen. Maar de vrouw in het reclamespotje geeft vol overgave dit malle advies. Zij is ook gelukkig getrouwd vertelde ze net, en ze plakte er nog snel “begin een affaire” achteraan. Met opgetrokken wenkbrauwen luister ik naar het reclame spotje.

Als je een affaire begint dan doe je dat toch omdat er iets niet goed zit in je huidige relatie? Waarom heb je anders de behoefte om dat te doen? Niet omdat je nou oh zo gelukkig bent, toch? Ik zie mezelf aan aankomen bij Wim. “Joh, schat, ik ben zó gelukkig met je getrouwd dat ik een affaire ga beginnen.” Dat gaat ‘m dus niet worden. En zoals ik al zei: iedereen moet het lekker zelf weten, ik veroordeel niemand! Als jij open staat voor een affaire: prima, maar dan leg ik alleen geen link met “gelukkig getrouwd”. Of toch? Misschien helpt het sommige relaties juist. Kan. Misschien spreken stelletjes met elkaar af om buiten de deur te eten zodat het thuis lekkerder smaakt? Zoiets? Ik heb geen flauw idee wat de beweegreden is maar er zal er vast één zijn. En ik ben nieuwsgierig geworden! Zonder Wim in te lichten struin ik op onze vaste computer en op de laptop naar sites als secondlove.nl en mijngeheimeliefde.nl om op onderzoek uit te gaan. Note to self: niet vergeten tegen Wim te zeggen dat het om research gaat want mijn computernerd zal dit vast wel ooit ergens op een harde schijf tegenkomen, haha! Wat ik op de sites lees vind ik op z’n zachts gezegd bijzonder:

“Je bent gelukkig in je relatie(…..)Doe jezelf niet langer tekort en vind een tweede liefde die je wat extra’s geeft. Door je hier in te schrijven ben je er van verzekerd dat met vreemdgaan jouw second love jouw Geheime Liefde blijft!”

Ik lees ook dat er dagelijks honderden nieuwe profielen bij komen. Whut? Honderden?! Misschien onderschat ik de kracht van een affaire, haha! Ik speel met de gedachte om een profiel aan te maken om verder op onderzoek uit te gaan en recht op de man af vragen waarom hij een affaire zoekt. Maar daar zit de affaire zoekende man op deze online datingsite natuurlijk niet op te wachten. Ik vul een eerste vragenlijst in op een van de sites. Kan geen kwaad toch? Misschien word ik wat wijzer over de gemiddelde bezoeker van deze site. Oké, daar ga ik: Wat zoek ik? Ik kan kiezen: van online flirten tot one night stand en van vriendschap tot langdurige affaire. Keuze genoeg, laat de site me weten. Ja, ja. Ik vul nog wat vragen in over mijn kleur ogen/haarkleur/lengte en dat soort ongein en kom dan bij het laatste gedeelte: mijn naam en foto. Okédoei, ik ben er niet van. Ik ben gelukkig getrouwd!

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Wat denk jij: gelukkig getrouwd, dus start een affaire of no way?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

* O, ja nogmaals: ieder z’n ding he! In dit artikel heb ik puur mijn gevoel over dit onderwerp geschreven.

 

Blijf La Log volgen via Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ en Pinterest!

8 gedachten over “Gelukkig getrouwd? Begin een affaire!

 1. Ik heb zo een hekel aan mensen die vreemdgaan, ik vind die site echt belachelijk. Maak het lekker uit als je niet genoeg hebt aan 1 persoon. Die site promoot gewoon om je wederhelft dood ongelukkig te maken…
  Echt bizar dat er dagelijks 100 mensen bewijzen dat ze echt super dom en harteloos zijn.

  Haha mijn antwoord is dus No Way, maar dat was wel duidelijk denk ik.

 2. ik verban zulke sites!!! Whats wrong with this world?
  Ik ben van mening: als je een relatie hebt ga je voor mekaar en begin je geen affairw. Anders moet je maar vrijgezel blijven.
  Vinden ze het gek dat er veel mensen jaloers worden door zulke sites zou je niemand meer willen vertrouwen.
  Ik keur dit echt niet goed bij niemand niet!

  Gr

  Ps dit is mijn mening natuurlijk 😉

 3. Ziek vind ik het, mensen aansporen om vreemd te gaan. Niet alleen schopt het relaties en huwelijken over hoop, maar soms zorgt t ook nog eens voor traumatische ervaringen; denk aan mensen die zich nooit goed genoeg hebben gevoeld en erachter komen dat hun partner vreemd gaat.. Maar zoals je zegt; ieder z’n ding! Ik moet er niet aan denken, m’n vriend gelukkig ook niet!

 4. Een affaire is natuurlijke een absolute nogo 🙂
  Nou ben ik polyamoreus dus heb ik daar geen last van.,
  Maar vreemdgaan/affaire en polyamoreuze relaties zijn hele andere dingen
  (polyamoreus is : het fenomeen dat mensen in staat zijn om tegelijkertijd van twee of meer mensen te houden en openlijk en met ieders instemming met hen een relatie te onderhouden.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *