Mind & body Mind & mindset

Vergeetachtig? Dit is een heel nieuw level!

vergeetachtig, vergeetachtigheid, mind, vrouwen, dingen vergeten, logboek over life, lalog.nl
Denk jij dat je vergeetachtig bent? Ik kan dat vast toppen. Ik ontdekte namelijk een heel nieuw level wat betreft vergeetachtig zijn. Benieuwd wat dit level inhoudt en of jij je hier ook in bevindt? Lees dan vooral even mee.

Hoezo vergeetachtig?

Gekscherend hebben mijn vriendinnen en ik het wel eens over de mate van vergeetachtigheid die we ervaren. Naar de winkel gaan voor eieren en dan de eieren vergeten. Of naar boven lopen om iets te gaan halen en dat je dan eenmaal boven gewoon geen idee meer hebt wat dat nou was. Ik denk dat we dit soort dingen allemaal wel eens hebben, maar dat nieuwe level is van een heel ander soort vergeetachtigheid…

Nieuw level

Het nieuwe level is heftig. Het nieuwe level bevat namelijk uitgewiste situaties. Dingen die je hebt meegemaakt -waar je bij was- en waar je nu totaal geen weet meer van hebt. Alsof je naar een verhaal zit te luisteren en het voor het eerst hoort, terwijl je er toch echt zelf bij was.

Het nieuwe level bevat blijkbaar ook uitgewiste series. Netflix- of Videoland series die je hebt gezien en daar gewoon geen idee meer van hebt. Niet eens een beetje. Dit ervaarde ik dus de afgelopen week.

Ik ben aan een serie begonnen die ik al gezien heb. Inmiddels ben ik bij aflevering 6 en ik heb nog steeds géén idee, terwijl de man de verhaallijn haarfijn kan uitleggen. Volgens hem heb ik deze serie al op tv gekeken terwijl hij toentertijd met een half oog mee keek. Dat zal dan wel, want Zwarte Tulp is geen serie die hij zelf op zou zetten, maar ik weet dus echt helemaal niks meer. Er begint niks te dagen en de personages herken ik evenmin.
Heftig, vind ik.

Is dit leeftijd? Is dit mijn te volle hoofd waardoor ik die serie eerder niet bewust heb zitten kijken? Heb jij dit ook? Normaal is er altijd wel íets wat ik herken als er een film of serie op komt die ik al gezien heb, maar nu blijft het blanco.

Tot zover het nieuwe level binnen de grenzen van vergeetachtig zijn- of heb jij nog aanvullingen?

Wel fijn dat ik niet vergeten ben om dit met je te delen.

2 gedachten over “Vergeetachtig? Dit is een heel nieuw level!

  1. Hoi Wen, ik verschuil mezelf achter de overgang. Mijn 7 jaar jongeren vriendinnen weten nog precies waar we op vakantie zijn geweest maar ik weet niks meer 🙈 zelfs de vakantie niet meer… is dat niet erg? En de rest … zo herkenbaar… en mijn vriend begrijpt er niks van ☹️

    1. Ojee, ja dit soort dingen zijn toch niet te doen?! Zou het allemaal in gang gezet zijn met onze eerste zwangerschap? haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *