Lifestyle Mind & body

Hier word je blij van: nieuwe collectie KAYA sieraden

kaya sieraden, KAYA, sieraden, nieuwe collectie, Urban Chic, Urban Chic collectie, trendy sieraden, fashion, accessoires, ketting, armband, lifestyle, lalog.nl, lalogblog

Hier word je blij van: de Urban Chic collectie. Zo heet de nieuwe collectie van KAYA sieraden, geïnspireerd op warme kleuren met een chique look. En deze nieuwe collectie past niet alleen bij het herfstseizoen; deze tijdloze sieraden kunnen altijd!

Ik ben al jaren fan van KAYA sieraden en ik vind de Urban Chic collectie met zijn stoere uitstraling helemaal bij me passen. Je vindt er mooie kralenkettingen en armbanden in de kleuren zwart, donkerblauw en groen die je kunt personaliseren met hippe bedels. Ook blijven alle stainless steel sieraden mooi; een herfstachtige regenbui of de kinderen een douchebeurt geven is geen probleem!

Ze zijn niet alleen van een goede kwaliteit, je kunt ook zien dat ze met zorg geselecteerd, gegrafeerd en ingepakt zijn. Dit alles gebeurt in Leiden, waar dit moeder-dochter bedrijf gevestigd is.

kaya sieraden, KAYA, sieraden, nieuwe collectie, Urban Chic, Urban Chic collectie, trendy sieraden, fashion, accessoires, ketting, armband, lifestyle, lalog.nl, lalogblogIn de collectie van Urban Chic vind je kettingen, oorbellen, ringen en oorbellen. Het was weer een lastige keuze, maar ik koos voor dit stoere tijdloze setje.

kaya sieraden, KAYA, sieraden, nieuwe collectie, Urban Chic, Urban Chic collectie, trendy sieraden, fashion, accessoires, ketting, armband, lifestyle, lalog.nl, lalogblogVoor prachtige stainless steel ketting liet ik een disc graveren met de eerste letters van onze kinderen. Altijd goed en je kunt het echt overal bij dragen. Voor de ketting zelf koos ik voor een grof type ketting: net wat stoerder dan de fijne variant.

Als stainless steel armband koos ik voor armband Twisted: een stoere armband waarbij de schakels in elkaar gevlochten zijn. Ook heel leuk om deze te combineren met andere armbandjes. Handig: je kunt ‘m gewoon om houden met douchen en zwemmen want de armband verkleurt niet.kaya sieraden, KAYA, sieraden, nieuwe collectie, Urban Chic, Urban Chic collectie, trendy sieraden, fashion, accessoires, ketting, armband, lifestyle, lalog.nl, lalogblog

Sieraden cadeau doen?

De KAYA sieraden worden met zorg ingepakt in een luxe sieradendoosje of in een zijden zakje zodat ze meteen klaar zijn om cadeau te geven.

Bij KAYA sieraden zijn sieraden te vinden voor dames, heren, kinderen en voor zo ongeveer elk denkbaar moment. En, ook niet onbelangrijk: ze zijn er ook gewoon als cadeautje voor jezelf 😉

 

 

 

 

* dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met KAYA sieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *