Lifestyle Mind & mindset

Een ode aan vriendinnen

vriendinnen, vriendschap, ode aan vriendinnen, waardevol, mindfulness, mindset, positief, dankbaar, samen, lalog.nl, online magazine, inspiratie magazine, online logboek

Een ode aan vriendinnen. De vriendin die er altijd is en de vriendin die er ooit was. De vriendin die ook een collega is. Een ode aan de vriendin die je al twintig jaar hebt. Of zelfs veertig. Dit artikel is een ode aan alle vrouwen waar jij je verbonden mee voelt.

De vriendin die je weinig ziet, maar áls je haar ziet dan ga je verder waar je gebleven was. En wat dacht je van die ene waar je mee kunt lachen en huilen? Stuk voor stuk zijn ze waardevol. De vriendin waar je mee kunt feesten en die ene waar je altijd mee sport. De vriendin met dezelfde hobby en de vriendin met een compleet ander leven.

De vriendin die afscheid van je nam, terwijl je dat niet wilde. Je achterlatend met een hele hoop vragen en een gevoel van minderwaardigheid. Ze leerde jou om jezelf beter te leren kennen. Een ode dus, ook aan haar.

Een ode aan de vriendin die geen woorden nodig heeft; één blik is genoeg. De vriendin waarmee je het uitproest van het lachen. De vriendin die jouw humor snapt. Die oneindig veel memes van je ontvangt. De vriendin waar je mee kunt borrelen en de vriendin waar je in stilte mee kunt zijn. De vriendin waar je mee kunt winkelen. Die ene vriendin for life, of die je pas net kent. De vriendin die altijd eerlijk is- recht door zee. De vriendin die soms teveel is, maar die je niet kunt missen. En de vriendin die er gewoon altijd voor je is, no matter what.

Een ode aan al deze vrouwen.

Ze zijn zo belangrijk, zonder dat ze het zelf beseffen. Ze zijn er, ook al zie je ze niet zo vaak als je zou willen. We worden allemaal wel eens opgeslokt door het leven. Maar alles is goed want je weet dat ze er zijn-je vóélt dat ze er zijn.

Dankjewel lieve vrouwen, dat jullie er zijn. Voor elkaar, voor jezelf.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *