Lifestyle

De randjes van je onderbroek

‘Weet je wel,’ zei ze op een samenzweerderige toon, ‘dat de randjes van je onderbroek zichtbaar zijn door die strakke sportbroek heen?’ Verbouwereerd keek ik de dame aan die tijdens de sportles achter me stond. Ik veegde het zweet van mijn voorhoofd en zei lacherig: ‘Nou ja, ik hèb ook een onderbroek aan dus dat kan wel kloppen.’

Hipsters en strings

Deze vrouw wees me niet alleen op de blijkbaar zichtbare randjes van mijn onderbroek, maar ook op het bestaan van hipsters en strings. Hier een serieuze reactie op geven kon ik niet. Echt niet.

Want wie -WIE?- maakt zich nou druk of de randjes van niet eens je eigen onderbroek, maar die van iemand anders zichtbaar zijn?

Daarnaast moeten die randjes echt alleen in squats ofzo zichtbaar zijn geweest want ik zag ze niet door mijn sportlegging heen komen. Of, nou ja, misschien lichtjes maar dan moet je wel heel goed kijken en dat heeft die vrouw dan dus gedaan. Fijn idee ook.

Onderbroekenlol

Boxers, hipsters, strings, briefs, slips en doodgewone onderbroeken van de Hema. Ze komen in allerlei soorten en maten, maar alleen die laatste gaan onder mijn sportlegging, want als ik iets irritant vind tijdens een sportles is dat mijn onderbroek niet lekker zit. En dat mensen de hele tijd naar mijn kont kijken, zoekend naar de randjes van mijn onderbroek…

En, ho, ze bedoelde het vast goed- daar twijfel ik niet aan. En als mijn sportbroek aan de achterkant door zou schijnen-ik noem maar wat- vind ik het ook fijn als iemand als iemand dat tegen me zegt want ja; zelf zie je dat niet. Net zoals die randjes van mijn onderbroek. Die zie ik ook niet. En anders maar wel. Mijn onderbroeken zitten in ieder geval fijn. Daar blijf ik lekker in squatten. Kan die vrouw achter me de volgende keer weer randjes zien…

Nou ben ik wel benieuwd of ik de enige ben die niet in een string sport, haha. Wat trek jij aan onder je sportbroek?

 

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “De randjes van je onderbroek

  1. Haha, grappig inderdaad dat mensen zich hier druk om kunnen maken. Enneh, ik draag naadloos ondergoed van de wibra. Comfortabel voor mij en mensen zullen vast wel eens randjes zien. Soms draag ik een boxer, maar die pijpje zijn volgens mij ook zichtbaar onder een sportlegging… strings vind ik niet fijn, dus die heb ik niet eens 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *