Body & food Lifestyle Mind & body

Actyve smartwatch: functioneel en elegant

Sinds kort prijkt ‘ie om mijn pols, deze rosé goudkleurige smartwatch van Actyve. Waterbestendig en krasvast. Perfect voor mij als moeder en sportieveling! Ik testte deze duurzame smartwatch een aantal weken eens goed uit. Tijdens het sporten, yoga, de kinderen in bad doen en ik hield er zelfs mijn menstruatiecyclus op bij.

Functionaliteit meets design

Het was even wennen om na zoveel jaar weer een horloge te dragen, maar dit lichtgewicht exemplaar draagt erg comfortabel! En mocht je op zoek zijn naar een fijne smartwatch met veel opties: de smartwatch van Actyve heeft het echt allemaal. Hij is niet alleen elegant maar heeft ook talloze fijne functies. Ik koppelde de smartwatch simpel met mijn telefoon, voerde wat gegevens in en alles wordt nu bijgehouden: van mijn sportprestaties tot mijn hartslag en slaappatroon. De smartwatch is geschikt voor iOS en Android.


Ook leuk: het frontje is makkelijk te personaliseren. Je kunt kiezen uit heel veel opties of je maakt zelf je eigen watch face! Ik vind het leuk om regelmatig te veranderen en kies dan niet alleen een andere achtergrond maar ook de bandjes van de smartwatch wissel ik wel eens om. Er zitten namelijk ook lichtroze kunststof bandjes bij die je eraan kunt zetten. Deze vind ik net wat fijner zitten tijdens het sporten en wanneer ik de kids in bad stop.

Meest gebruikte functie…

Van alle functies die dit horloge heeft, is er een waarbij ik mezelf op betrap dat ik ‘m toch wel heel vaak gebruik… het lokaliseren van mijn telefoon, haha! Zo handig dat ik met een druk op het touchscreen van mijn smartwatch, mijn telefoon weer kan snel kan opsporen als ik ‘m weer eens ergens heb laten slingeren. Ook de stappenteller die erop zit is een favoriet en het snel aflezen van appjes is super handig. Kortom: deze Actyve Smartwatch is een dameshorloge dat echt alles heeft! Voor mij is het een blijver.

Ook enthousiast geworden? Je koopt deze toffe Actyve smartwatch bij bol.com voor een super scherpe prijs!

 

 

 

 

 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Actyve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *