Bloggen Mind & body Mind & mindset

Winactie: mindful selfcare pakket (GESLOTEN)

Het is de hele week feest hier, jongens, want lalog.nl bestaat 7 jaar! Daarom een winactie. Iets met selfcare. En daar hoort natuurlijk ook iets om in te journallen bij. Want wat mij betreft is journallen een must als het om selfcare gaat, dus dat gun ik jou ook. Daarom kun je nu dit heerlijke mindful selfcare pakketje winnen op de blog.

Winnen?

Winnen! Het pakket bestaat uit een journal, bio scharlei olie* (welke o.a. kalmte en evenwichtigheid stimuleert), organic coconut oil deodorant en een blok olijfzeep.
Wat moet je doen om dit fijne pakketje te winnen?

♥ volg la log op de socials (Instagram en/of Facebook);
♥ 2 mensen taggen onder de winactie op Instagram = dubbele winkans;
♥ reageer onder deze blogpost (je emailadres wordt niet openbaar), en vertel me waarom jij dit pakketje verdient!
♥ je kunt deelnemen t/m 1 juni*

As simple as that! Good luck!

winactie blog, selfcare, winnen, mindful, mindset, ontspannen, meer tijd, gezinsleven, mama van drie, genieten, mamablog, lalog, lalog.nl, lalogblog

 

*vermijdt Scharlei olie tijdens een zwangerschap (bevordert de samentrekking van de baarmoeder)

* de winnaar wordt op Instagram en Facebook bekend gemaakt en ontvangt persoonlijk een email

28 gedachten over “Winactie: mindful selfcare pakket (GESLOTEN)

 1. Ik zou het pakketje super vinden om te winnen. Ik doe er alles aan om naast mijn drukke baan zenmomenten te vinden en in te plannen. Een pakketje als deze zal daar zeker aan bij kunnen dragen.

 2. Een mooi verwenpakketje! Naar de olie en de organic coconut oil deodorant ben ik wel erg nieuwsgierig, klinkt fijn dus ik doe graag mee!

 3. Dit lijkt mij een heerlijk pakketje! Ik zou het graag willen winnen omdat je jezelf ook wel eens mag verwennen toch 😍

 4. Allereerst gefeliciteerd 7 jaar!!!
  Natuurlijk doe ik graag mee aan deze leuke actie, want dit lijken mij heerlijke producten. Zou ze graag proberen

 5. In de zomer gaat mijn man een week met de kinderen kamperen en dan heb ik het huis voor mij alleen. Ik heb niet zo veel vrije dagen met mijn nieuwe baan. In die week kan ik zeker wel een momentje vinden, ik heb dan helaas niemand die dan even mijn rug in kan masseren met de olie. Dan kan dan weer een andere keer.

 6. Wendy, ik doe graag mee en ben erg benieuwd naar de deodorant.
  Om privéredenen heb ik geen Social Media , maar hoop dat dat geen probleem is om deel te nemen.

 7. We hebben de laatste tijd best veel stress gehad en ik vind het zelf heel moeilijk om te ontspannen. Dit pakketje kan me daar hopelijk wel goed bij helpen! Super lief in ieder geval dat je deze winactie doet! 🙂

 8. Lijkt me heerlijk dit pakket! Ik ben nu ruim zeven maanden zwanger dus kan wel wat ontspanning gebruiken voordat de baby er is.

 9. Van harte gefeliciteerd met je 7e Log verjaardag.
  Graag, als aanstaande oma, doe ik mee voor mijn schoondochter en zoon omdat ze over een maand ouders worden. Ik gun hun rust en ontspanning om deze fase door te gaan. Iedereen vraagt ;”hoe gaat het? Hoe lang moet je nog? Op den duur ben je die vragen zat. Het komt wel.
  We wachten het met alle rust af.

  Fijne dag en succes met je Log.

  Volg je op Facebook

 10. Waarom ik dit pakketje zou verdienen, vind ik lastig te beantwoorden. Ik kan je wel zeggen waarom mijn zus dit enorm zou verdienen, met haar zou ik dit pakketje delen. Namelijk: zij is de tofste, liefste, grappigste zus die ik me kan voorstellen!

 11. Heel erg leuk pakket, ben erg benieuwd naar de producten, zou ze graag uit willen proberen, Groetjes Anneliese de Waal

 12. Ik zou het pakketje super vinden om te winnen. Ik doe er alles aan om naast mijn drukke baan zenmomenten te vinden en in te plannen. Een pakketje als deze zal daar zeker aan bij kunnen dragen.

 13. Ik zou het héél graag willen winnen!!! Ondanks dat ik 2 weken geleden lekker bij de Efteling kon relaxen heb ik het echt even een nodig, een momentje voor mijzelf. Even tijd voor mijzelf in deze drukke tijden 🥰🍀

 14. Wauw wat een prachtig pakket , ik doe heel graag mee voor mezelf . Ik vind dat ik het verdiend heb ik ben verslaafd geweest aan alcohol en cocaïne in mijn verlaving ben ik zwanger geraakt . Ik heb 8 maanden in kliniek gezeten en ben nu super gelukkig met mijn dochtertje Alisha ze is nu 10 maanden .

 15. ik moest scharlei olie even opzoeken, maar wat een interessant goedje ! het hele pakket lijkt me sowieso erg fijn ! ik maak graag kans !

 16. Hoi, gefelicteerd met je jubileum. Ik ben nieuw op jouw blog. Ik doe graag mee voor mijn dochter Amber Versteeg van 18 jaar zij is dol op deze producten. Groetjes Renee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *