Bloggen Lifestyle

Hoera, lalog.nl bestaat 7 jaar!


Hoera, de blog is jarig. Lalog.nl bestaat inmiddels al 7 jaar! De seven year itch hebben we al gehad. Toen pleurde ik de boel vier maanden lang offline. Om er in die tussentijd achter te komen dat schrijven toch echt leven is, en dat ik de hele boel een rebranding wilde geven. Dat is vorig jaar allemaal gelukt.

Ja, maar

Ik ben blij dat ik, na een hele hoop “ja, maar-discussies” met vooral mezelf, mijn blog weer online heb gezet. In mei 2015 begon het als een mamablog. Als kersverse moeder met een passie voor schrijven vond ik het super spannend om dat eerste artikel online te zetten. Schrijven zat al in mijn bloed, maar het zo zichtbaar maken als op een eigen website was toch echt anders. Enger. Maar dat heeft me toen niet weerhouden, en ook na de rebranding ging ik er uiteindelijk toch weer voor. Anders deze keer, dat wel. Want waar ooit het moederschap het hoofdonderwerp was, is dat nu niet meer.

lalog.nl, flatlay, laptop, blog, mamablog, bloggen, mamalifestyleblog, lalog.nl
De blog is met mij meegegroeid. En natuurlijk schrijf ik nog steeds over het moederschap, want dat is nu eenmaal het grootste deel van mijn leven, dus how could I not? Maar dat is zeker niet meer de hoofdnoot. Ik richt me wat meer op persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, bewustwording, gezondheid; allemaal dingen waar ik me de afgelopen twee jaar heel erg mee bezig heb gehouden. Het zijn de dingen die me verder hebben geholpen wanneer ik het allemaal even niet meer wist. Dat klinkt heel zwaar, maar dat is het niet. Het is meer het volgen van je pad en wat daarbij komt kijken. Wat je daarbij kan helpen. En hoe ik je daarin kan inspireren. Zo ging lalog.nl van mamablog naar een online logboek over life en plaatste ik zelfs twee van mijn korte verhalen die ik voor mijn schrijfcursus schreef!

Van oud naar nieuw

En gewoon voor de leuk neem ik je nog even mee terug de tijd in. Als je lalog.nl al langer bezoekt dan herken je ze vast nog: de oude headers van de site. Van toen naar nu, met een heel tof logo!

2015:

La Log, lifestyleblog, mamablog, blog, logo

2017:
La Log, lifestyleblog, mamablog, blog, logo

2019:

2021:

Ik ga verder met content maken, jou inspireren en vooral heel veel plezier hebben met het bijhouden van mijn online logboek 😉 Ook komt er binnenkort een fijne winactie online om deze blogverjaardag te vieren, so stay tuned!
Heb je nog suggesties? Waar wil jij over lezen? Laat het me vooral weten in de comments of via het contactformulier!

 

Eén gedachte over “Hoera, lalog.nl bestaat 7 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *