Baby Mama en zo

Kleine Ben vijf maanden. Daar zijn de babyhapjes hoor!

babyhapjes, baby, vijf maanden, baby vijf maanden, babybroertje, broertje, mama van drie, mamalife, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog.nl, lalog
Ho! Stop! Wacht! Hoezo vijf maanden? Schreef ik laatst nog over mijn new born die geen new born meer was maar die ik weigerde om zijn eerste oefenhapjes te geven (geintje hoor), nu zit lieve Ben gewoon midden in zijn babyprakjes. Echt weer een nieuwe periode voor ons allemaal!

Hoe ging het ook al weer?

Babyhapjes ja. Hoe zat het ook al weer? Moest ik beginnen met groente? Of is het inmiddels weer fruit? Want dat veranderd ook bij elk kind. Dapper begon ik maar met verse worteltjes.

babyhapjes, baby, vijf maanden, baby vijf maanden, babybroertje, broertje, mama van drie, mamalife, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog.nl, lalog
babyhapjes, baby, vijf maanden, baby vijf maanden, babybroertje, broertje, mama van drie, mamalife, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog.nl, lalog
Het ging goed! De eerste lepeltjes gepureerde wortel waren een feit. En dat mijn beeb in een nieuwe fase terecht is gekomen dus ook een feit. Een beetje een pijnlijk feit wel, haha πŸ˜‰
Wij gaan vrolijk door met de hapjes zodat onze vriend lekker verder kan groeien en ik langzaam kan gaan wennen aan een baby die straks gewoon volle bak mee eet.

Verder merk ik in deze fase dat Ben nog meer op zijn zussen let dan voorheen. Hij wil Noor en Lot het liefst de hele tijd kunnen zien en als ze niet in de buurt zijn dan zie ik hem zoekend de kamer rond kijken. Als hij op zijn speelkleed ligt vliegen de gilletjes van plezier in het rond. Met twinkelende oogjes kijkt hij ons dan aan wanneer we boven hem verschijnen. Wat een heerlijkheid! Zijn speeltjes bekijkt hij gebiologeerd vanuit zijn stevige knuistjes en stopt ze af en toe in zijn mond. Van tandjes is nog geen spoor te bekennen. Net zoals bij zijn zussen. Pas na hun eerste verjaardag kwam het eerste tandje door dus het zou heel goed kunnen dat Ben ook laat is met tandjes krijgen.

Ik geniet volop van Ben zijn babytijd. En een beetje pijnlijk is het wel omdat dit waarschijnlijk de laatste keer is dat we zo’n babytijd hebben. Pfff, dat is een ding hoor, haha. Ik hou zo van baby’s! Ik pak Ben nog maar eens stevig vast en laat hem de komende maanden niet meer los πŸ˜‰

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Volg lalog.nl op Instagram en Facebook!

2 gedachten over “Kleine Ben vijf maanden. Daar zijn de babyhapjes hoor!

  1. Leuk om te lezen! Gaat echt snel he die maanden. Aan de andere kant vind ik dat ook fijn. Ik ben namelijk echt geen geld met baby’s. Zelfs niet met de mijne.

    1. Haha πŸ˜‰
      Ik vind het wel heerlijk dat je meer interactie met die kleintjes hebt als ze niet meer zo mini zijn maar mennn wat gaat het hard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *