Baby Mama en zo Momlife Zwanger

Goodbye zwangerschapsverlof, hello working mom

werken, zwangerschapsverlof, kraamtijd, mama, mamalifestyle, werken en moeder zijn, working mom, werk en gezin, newborn, mamablog, lalog.nl, lalogblog, lalog
Morgen is het dan toch echt zover: mijn zwangerschapsverlof is voorbij en ik mag weer gaan werken!
Mixed feelings hier hoor. Iedere moeder blijft natuurlijk het liefst elke dag bij haar kersverse baby als het even kan. En ik ook, maar oooh wat heb ik er ook zin in om weer aan het werk te gaan. En weet je, daarna is het nog leuker om thuis te komen πŸ™‚

Werken en moederen

werken, zwangerschapsverlof, kraamtijd, mama, mamalifestyle, werken en moeder zijn, working mom, werk en gezin, newborn, mamablog, lalog.nl, lalogblog, lalog

Het einde van mijn zwangerschapsverlof betekent ook het einde van een bijzondere periode. De periode dat Ben bij ons gezin kwam en dat we aan hem mochten wennen, en hij aan ons. De periode waarin mijn aandacht volledig naar mijn gezin uit ging. Maar nu is er ook weer ruimte voor andere dingen. Werken bijvoorbeeld. En dat vind ik heerlijk. Ik hou van mijn werk dus dat maakt het makkelijker voor mij, als nieuwbakken mama van drie, om mijn pak weer aan te trekken en richting mijn werk te gaan. Tel daarbij op dat ik mijn team van lieve collega’s onwijs heb gemist dus ik weet zeker dat ik straks geniet van mijn eerste werkdag. Heads up voor mijn collega’s die dit lezen: ik ben al mijn wachtwoorden vergeten en vraag me niet hoe het ook al weer zat met de checklist van de vroege dienst, haha! Zwangerschapsdementie en zo πŸ˜‰

Natuurlijk zal ik even moeten slikken om weer een hele dag van huis (en van Ben vooral) weg te zijn maar ik weet dat ik het na de vorige keren zwangerschapsverlof heerlijk vond om mijn andere rol weer aan te kunnen nemen. En die voelt trouwens net zo natuurlijk als moederen, dus ja: ik heb er zin in!

Hoe vond jij het om na je zwangerschapsverlof weer te gaan werken?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg mee op Facebook en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *