Lifestyle Personal

Dit waren onze feestdagen!

feestdagen, mamablog, mamalifestyle, momlife, mamavandrie, lalogblog, lalog.nl, lalog

Hoe gezellig. En hoe fijn dat het ook gewoon weer klaar is, haha. Kerstboom eruit en zo. Ik weet niet hoe dat bij jullie is maar hier werd die beste boom er op 1 januari meteen uitgebonjourd πŸ˜‰ Ik vind het altijd een gezellige tijd maar ook wel heel druk voor de kindjes. Even een kleine blik in onze feestdagen, here we go…

Merry everything

feestdagen, mamablog, mamalifestyle, momlife, mamavandrie, lalogblog, lalog.nl, lalog

oud en nieuw, oudjaarsavond, oud en nieuw vieren, gezin, mamalife, momlife, mamablog, momblog, lalog, lalogblog, lalog.nl
Ik heb nog zwangerschapsverlof dus het was echt luxe om niet te hoeven werken met Kerst en Oud en Nieuw.
Al ben ik het gewend om dan te werken en vind ik het ook nooit erg; het was toch wel heel fijn om nu gewoon bij mijn gezin te kunnen blijven β™₯
Eerste Kerstdag zat lekker vol met een familiebrunch bij ons thuis en ‘s avonds een diner bij de broer van Wim.

De meiden vonden het trouwens helemaal leuk dat ik ook -net als hen- een rokje aan had. En natuurlijk moesten daar foto’s van gemaakt worden. Een stuk of tien voordat er één bij zat waar niemand gek op deed, ja πŸ˜‰ En Ben testte zijn babygym (lekker roze ook, haha) voor het eerst uit.

Op Tweede Kerstdag ontbeten we lekker laat en gingen we in de middag met de meiden naar Frozen 2 in de bioscoop. Mijn ouders hadden aangeboden om op Ben te komen passen want zij hadden nog geen plannen op deze dag en zagen het wel zitten om eens lekker alleen met kleine Ben te zijn. Prima, want wij vermaakten ons wel met popcorn en qualitytime met Noor en Lot.

oud en nieuw, oudjaarsavond, oud en nieuw vieren, gezin, mamalife, momlife, mamablog, momblog, lalog, lalogblog, lalog.nl, pannekoeken bakken
oud en nieuw, oudjaarsavond, oud en nieuw vieren, gezin, mamalife, momlife, mamablog, momblog, lalog, lalogblog, lalog.nl
oud en nieuw, oudjaarsavond, oud en nieuw vieren, gezin, mamalife, momlife, mamablog, momblog, lalog, lalogblog, lalog.nl

Dan Oud & Nieuw. Ook weer vrij! Heerlijk! We hebben de avond lekker met ons gezin doorgebracht. En dat was fijn. Met de geboorte van Ben, alle kraamvisite en de feestdagen vond ik een relaxte Oudjaarsavond wel een goed idee. Geen glitterpanty’s en make-up maar m’n Netflix broek enΒ  bril. Wim bakte samen met de meiden pannenkoeken en om half twaalf mochten ze naar beneden voor oliebollen en vuurwerk.

Inmiddels is de kerstvakantie voorbij. Noor gaat weer naar school en de wekker staat weer ingesteld. Hoe fijn de vakantie ook was, ze was ook weer wel aan school toe dus terug in het ritme. Dit waren onze feestdagen, hoe was het bij jullie? Blij dat het weer voorbij is of liever Kerstmis all year long?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

Volg mee op Instagram & Facebook!

2 gedachten over “Dit waren onze feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *