Interieur & thuis

Nieuwe wanddecoratie? De mooiste foto aan de muur!

wanddecoratie, foto, forex, muur, interieur, foto afdrukken, drukwerk, drukwerknodig.nl, foto bestellen, mamablog, kinderen, wonen, woonkamer, interieur, lalog, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog.nl
Kijk ze shinen aan de muur in onze woonkamer. Alle drie. Want natuurlijk moeten ze alle drie op de foto staan. Dat betekende een heuse fotoshoot met newborn Ben en zijn grote zussen. Deze lieve foto is het geworden en wat past hij goed bij de kleuren van ons interieur!

Foto op forex

wanddecoratie, foto, forex, muur, interieur, foto afdrukken, drukwerk, drukwerknodig.nl, foto bestellen, mamablog, kinderen, wonen, woonkamer, interieur, lalog, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog.nl

wanddecoratie, foto, forex, muur, interieur, foto afdrukken, drukwerk, drukwerknodig.nl, foto bestellen, mamablog, kinderen, wonen, woonkamer, interieur, lalog, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog.nl

Ik liet de foto afdrukken op forex bij drukwerknodig.nl (#ad) op A1 formaat. Ik koos voor forex van 3 mm en het is hele scherpe, lichte plaat geworden. De oude foto van Noor en Lot had ik ook op forex laten afdrukken. Daar was ik erg blij mee en wilde ook deze nieuwe versie op hetzelfde materiaal; ik vind het strakke ervan heel mooi staan. De kleding van Noor, Lot en Ben had ik een beetje op elkaar (en op mijn woonkamer, haha 😉 ) afgestemd en ik ben heel blij met dit toffe resultaat.

Iets bedrukken?

wanddecoratie, foto, forex, muur, interieur, foto afdrukken, drukwerk, drukwerknodig.nl, foto bestellen, mamablog, kinderen, wonen, woonkamer, interieur, lalog, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog.nl
Ideaal dat je op deze website vrijwel alles voor je onderneming kunt laten bedrukken, maar ook voor in huis! Van geboorte tegeltjes tot behang. En wat dacht je van boeken? Je kunt ze laten bedrukken en inbinden op allerlei manieren. Ideaal voor gerechten of momenten met het gezin die je graag wilt vastleggen op een bijzondere manier.

En ik geniet voortaan lekker met mijn kop thee van het uitzicht met deze drie aan mijn muur ♥

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg op Instagram
&
Like op Facebook

 

2 gedachten over “Nieuwe wanddecoratie? De mooiste foto aan de muur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *