Interieur & thuis

Hoogzwanger en de nesteldrang continues…

zwanger, derde zwangerschap, derde kindje, mama en zwanger zijn, voorbereiden baby, liggingsecho, echo, mamablog, baby, babyblog, bevallen, lalog, lalog.nl, lalogblog, blog
Hoogzwanger, verlof en nesteldrang zijn de ingrediënten voor het veranderen van ons interieur. Want reken maar dat er ineens dingen anders moeten nu ik zwanger ben. Verfde ik eerder in deze zwangerschap een muur in de woonkamer al olijfgroen, nu moest ook de schouw boven de openhaard een kleurtje, de box in de woonkamer gezet worden en er moesten nieuwe planten komen.

Het moet anders

Nou heb ik daar altijd al wel een beetje “last” van, dat dingen in ons interieur anders moeten, haha. Ik vind het namelijk heel leuk om daar mee bezig te zijn en om ons huis met ons mee te laten groeien en veranderen. Soms past iets gewoon niet meer bij je en voel je je fijner als je je omgeving aanpast. En dingen hoeven heus niet nieuw! Ik heb ook gewoon een mix van oud en nieuw in onze woonkamer staan want hoe leuk zijn spullen met een verhaal die dan ook nog bij je woonstijl passen?! Maar soms moet het dus anders. Nu omdat ik hoogzwanger ben bijvoorbeeld. En dan wil ik het helemaal naar mijn zin hebben als de kleine straks komt. Met een grote verbouwing op zolder (4 ruimtes!) en 3 kinderkamers die opnieuw gedaan werden kon ik mijn ei wel kwijt. Maar ook in de woonkamer zit ik niet stil. De babybox kwam weer tevoorschijn en eindelijk durfde ik het om iets met de schouw in de woonkamer te doen.
Het begon natuurlijk met deze muur eerder dit jaar:

interieur, verven, muur verven, kleur, olijfgroen, groen, mamablog, lifestyle, wonen, woonkamer, thuis, lalog.nl, blog
En nu is de schouw schuin tegenover de bank ook voorzien van een kleurtje:

interieur, verven, schouw, openhaard, haard, kleur op de muur, muurverf, wonen, woonkamer, woonstijl, binnen kijken, interieur blog, blog, mamablog, mamalifestyle, lalog, lalog.nl, lalogblog
Ik ben er helemaal blij mee! Deze kleur (Speculaas van Flexa) zit ook op de lange wand waar de box nu tegenaan staat en komt zo dus terug in de zithoek. De box wordt even geshowd door trotse grote zus Lot want die ziet mijn nesteldrang al maandenlang aan omdat zij het meeste thuis is bij mij, haha.

interieur, verven, schouw, openhaard, haard, kleur op de muur, muurverf, wonen, woonkamer, woonstijl, binnen kijken, interieur blog, blog, mamablog, mamalifestyle, lalog, lalog.nl, lalogblog
interieur, verven, schouw, openhaard, haard, kleur op de muur, muurverf, wonen, woonkamer, woonstijl, binnen kijken, interieur blog, blog, mamablog, mamalifestyle, lalog, lalog.nl, lalogblog
En er moesten ook nieuwe planten komen, naast de box staat er één en in de hoek tussen de bank en de leesstoel in. Dat groen past zo leuk bij mijn groene muur 😉

interieur, verven, schouw, openhaard, haard, kleur op de muur, muurverf, wonen, woonkamer, woonstijl, binnen kijken, interieur blog, blog, mamablog, mamalifestyle, lalog, lalog.nl, lalogblog
Je zou denken dat ik na die hele verbouwing mijn zwangere buik wel vol had van al die veranderingen maar ik ben dus eigenlijk nooit klaar met stylen en veranderen. Want oh ja, er staat inmiddels ook alweer een andere kast in de keuken waar ik erg blij mee ben 🙂

Hoe zit dat met jou en je huis? Ook altijd bezig?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

 

Volg jij al mee op Instagram en Facebook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *