Mama en zo Zwanger

Zwangerschaps verlof: drukte maar ook genieten!

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Mijn eerste week zwangerschapsverlof zit erop. Drukte! Not normal. De verbouwing moet af. Verven (veilig op waterbasis voor mij), poetsen, spullen verplaatsen… maar ook genieten hoor. Mijn eerste vrije weekend heb ik heel goed doorgebracht, ik ben nu gewoon vrij op zaterdag!

Verlof!

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, verlof, zwangerschapsverlof, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog

Mijn verlof ging in op een zomerse zaterdag. De laatste van dit jaar en ik heb de hele dag lekker met de meiden in de tuin doorgebracht terwijl Wim op zolder aan het klussen was.

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, verlof, zwangerschapsverlof, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Op zondag ging ik lekker lunchen met een vriendin bij het Houtse Meer in Den Hout. Tipje dit hoor als je hier in de buurt bent. We hebben heerlijk gegeten en een keer kinderloos zitten kletsen. Aangezien we allebei ongeveer even ver zwanger zijn en de vriendin in kwestie verloskundige is, hebben de mensen aan het tafeltje naast ons lekker mee kunnen genieten over placenta’s, weeën en persdrang, hahaha. Maar echt. Later in de middag ging ik met Wim en de kindjes nog naar een verjaardag en ‘s avonds lieten we het klussen even links liggen. Dat eerste weekend verlof is dus goed besteed 🙂

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, verlof, zwangerschapsverlof, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog

In deze eerste week van mijn verlof ontving ik ook een prachtige bos bloemen van de Efteling met een lief kaartje eraan. Eerder verwenden mijn collega’s me al met een knuffel voor de beeb en een lieve boodschap. Super verwend ben ik weer dus 😉 Ik schrijf het wel vaker en ik meen het oprecht: ik heb zo’n leuke baan en een ontzettend fijn team collega’s om me heen. Stuk voor stuk schatten zijn het. Tussen het genieten en klussen door mis ik ze echt!

Vorige week bracht ik met mijn buik ook een bezoekje aan een van mijn groepen die ik lesgeef op de sportschool. Zo leuk, die reacties, haha. Ook het lesgeven mis ik heel erg. Daar ben ik al een tijdje mee gestopt omdat ik veel -heel veel- bandenpijn had tijdens het lesgeven. Maar ik kan niet wachten om straks weer op het podium te staan!

Almost there!

Het klussen- althans dat wat ik doe- dat lukt allemaal nog wel met mijn hoogzwangere lijf maar oh wat is het fijn dat het bijna af is! Gewoon niet meer ELKE dag met die verbouwing bezig zijn… wat een vrijheid gaan wij straks hebben. Uh, ja dat klinkt gek met drie kinderen maar zo voelt het wel, haha. Tijd voor elkaar, om samen dingen te doen vooral ook. En ik weet het, ik zou regelmatig updates plaatsen maar elke vrije middag en avond zijn we gewoon keihard bezig om het allemaal af te krijgen. Geen tijd om tussendoor uitgebreid foto’s te gaan staan maken dus (plus: ik vergeet het gewoon elke keer 😉 ) maar het resultaat ga ik zeker met jullie delen. Vier nieuwe kamers op zolder. Vier ja. Gaat nergens over, haha. En twee vernieuwde kinderkamers op de eerste verdieping. Nog even door bikkelen en dan zijn we er…

 

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

Volg mee op Instagram en Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *