Mama en zo Zwanger

Volle bak voorbereiden: nog maar 6 weken tot de baby er is!

zwanger, mamablog, baby, zwangerschap, derde kindje, voorbereiden baby, blog, lalogblog
Yes, joeh, hier weer eens een blogje online! Nog maar 6 weken totdat de baby boy er is en zoals de titel al zegt: we zijn volle bak aan het voorbereiden hier in huis. De zolderverbouwing is bijna klaar! En daarmee ook de kamer van Noor, onze werk- en sportkamer, het washok en de speelkamer. En oh ja, nu die babykamer nog…

Easy going

Het was nogal rustig hier online en ook op social media was ik niet veel aanwezig. Heerlijk. Ik had gewoon even geen zin hoor, haha. Ik zit echt in mijn baby bubbel. En daarnaast is het natuurlijk rete druk met klussen en onze twee meiden. En werken. En even over dat laatste: bijna verlof hoor! Hoewel ik mijn werk weer ontzettend ga missen, is het wel even lekker. Ik sta natuurlijk gewoon echt hele dagen en dat doet aan het eind van zo’n dienst nu gewoon pijn. Voeten, bekken, onderrug, buik… you name it, I feel it, haha! Van het lesgeven ben ik al een hele tijd “vrij” (dat voelt nooit als werken πŸ˜€ ) dus gelukkig geen blessures of echt erge klachten aan mijn lijf deze keer!

Oh, ja bevallen…

zwanger, mamablog, baby, zwangerschap, derde kindje, voorbereiden baby, blog, lalogblog

Bevallen. Jaaa, dat moet natuurlijk ook nog binnenkort, haha! Bizar. Ineens kwam mijn verloskundige met de vraag of ik al een bevalplan heb en werd ik gebeld voor een intake gesprek met de kraamzorg. Op die momenten besef ik me dat het echt bijna zover is. Spannend weer! Ik heb onwijs veel zin om ons derde kindje te zien, vasthouden, ruiken, knuffelen maar zo’n bevalling vind ik toch best weer een ding. Een heel groot ding.

Gewapend met het boek “Als bevallen spannend is” van Lian Wirken (tipje dit hoor! Ik heb er nu zelfs bij de derde echt veel aan) en met een vriendin die verloskundige Γ©n ongeveer even ver zwanger is, aan mijn zijde als vraagbaak en klankbord kan ik het gelukkig goed relativeren. Meestal dan. Want heel eerlijk: soms breekt het zweet me ineens uit als ik er aan denk, haha. Maar het komt goed. Ik kan dit. Hell, ik heb dit al twee keer eerder gedaan!

To do…

Tussen de bedrijven door werk ik een waar to do lijstje af. Daar kom ik dan weer dingen op tegen als gordijnen voor de babykamer bestellen (er hangen nu roze…), een kolfapparaat regelen (de horror) en kruiken testen. Maar: de box staat al klaar in de kamer. Die kunnen we alvast afvinken, ha! Nu de rest nog en als ik fut heb dan hou ik jullie op de hoogte lieve mensen πŸ˜‰

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg mee op Instagram en Facebook!

 

EΓ©n gedachte over “Volle bak voorbereiden: nog maar 6 weken tot de baby er is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *