Mama en zo Zwanger

Zo die buik! #4 (zwangerschap 3)

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Joeh! Ondertussen bijna 24 weken zwanger hoor en de meiden maakten weer wat buikfoto’s. Zo lief hoe ze bezig zijn met de komst van hun broertje. In het dorp verkondigd kleine Lot dan ook aan iedereen die we tegenkomen dat mama een baby in haar buik heeft. En trots dat ze dan is! Stralen!

24 weken

Wat gaat het snel! Bijna 24 weken zwanger en het gaat gelukkig heel erg goed. Af en toe nog wat sporten, of iets wat er in de verte nog vaag op lijkt 😉 Maar doordat ik het sporten echt rustig aan doe in deze zwangerschap heb ik veel minder last van mijn bekken dan de vorige keren.

De lage bloeddruk in de ochtend heb ik nog steeds en dat zal ook niet weg gaan, maar ik voel het goed aankomen en kan er op inspelen door te gaan zitten. Dan hoeft mijn hart het bloed minder ver rond te pompen en dan zakt het weer snel. Gelukkig komt het na negen uur ‘s ochtends eigenlijk niet meer voor. Ook op mijn werk krijg ik de ruimte en de mogelijkheid om er een stoel bij te pakken en mijn collega’s zijn super lief en letten goed op me. Maar goed, die buik! Ik stoot van alles omver en loop tegen allerlei dingen aan want ik vergeet steeds dat mijn buik zo huge is, haha.

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Er zijn veel momenten dat ik bewust stilsta bij deze derde zwangerschap. Dit zal waarschijnlijk ook mijn laatste zwangerschap zijn dus ik geniet van het getrappel, het omstoten en slome sporten 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg La Log ook op Facebook & Instagram

Eén gedachte over “Zo die buik! #4 (zwangerschap 3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *