Kids Mama en zo

Hoe mijn meiden voor elkaar zijn als zusjes

zusjes, meiden, meisjes, meisjesmama, momlife, sisters, girls, mamablog, momblog, mamalifestyle, mamalifestyleblog, blogger, lalogblog, lalog.nl, lalog
Mijn meiden. Ze zijn twee en vier jaar en het is meestal één groot feest. Behalve laatst in de Jumbo. Als echte zusjes vormden ze een waar front tegen moeders hier. Ja, dat kunnen ze hoor. Maar of het altijd zo gaat tussen die twee? Hoe grote zus Noor en kleine Lotje met elkaar omgaan als zusjes deel ik vandaag op de blog.

Zusjes

Laatst in de Jumbo dus. De één rende er vandoor en de ander verstopte zich achter de schappen. Ik vloog met mijn overvolle mandje en een verhit hoofd van hot naar her. Binnensmonds vloekend. En mijn meiden maar lachen, want voor hen was het natuurlijk één groot spel. ‘Oh,’ hoorde ik een bekende achter me zeggen ‘die van jullie kunnen dus ook vervelend zijn!’. Ja, die van ons kunnen ook vervelend zijn.

Grote voorbeeld

Ze zijn echt elkaars grote voorbeeld. Lot wil alles doen en kunnen wat ze van haar oudere zus ziet, en Noor leert het een beetje van haar kleine zusje om lef te hebben. Ze vullen elkaar dus goed aan en dat is heerlijk om te zien. Ze trekken ontzettend naar elkaar toe, maar zijn daarnaast wel een eigen individu en los van elkaar spelen gaat dan ook heel goed. Maar het liefst willen ze alles samen doen, ze zoeken elkaar echt op. En wanneer ik samen met Lot haar zus naar school breng en we daarna terug naar huis lopen, murmelt ze standaard ‘Mis Noor’. Awwh. En bij het afzetten op school wordt er uitgebreid gekust en geknuffeld tussen de zusjes, zo lief.

zusjes, meiden, meisjes, meisjesmama, momlife, sisters, girls, mamablog, momblog, mamalifestyle, mamalifestyleblog, blogger, lalogblog, lalog.nl, lalog

Kattenkopjes

Hoewel het dus meestal harmonieus is tussen Noor en Lot, kunnen ze als echte zusjes ook ruzie maken. Welja, er wordt ook hier wel eens gegild, geknepen en aan haren getrokken. Zucht. Hoort er ook bij. Maar at the end of the day zoeken ze elkaar toch weer op <3 Zo mooi om te zien dat ze zo naar elkaar toetrekken en nu op jonge leeftijd al zoveel aan elkaar hebben. Lieve kattenkopjes.

Hoe gaat het thuis tussen jullie kindjes? Loop jij ook wel eens vloekend in de supermarkt 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Instagram
lalog.nl op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *