Lifestyle Personal

Waarom wij geen Valentijnsdag vieren…

valentijnsdag, valentijn, liefde, verliefd, relatie, gezin, mamablog, mamablogger, valentijnsdag vieren, mamalifestyle blog, lalog, lalog.nl, lalogblog
Het is vandaag Valentijnsdag! Zo romantisch hoe verliefde mensen nu anoniem een kaartje naar hun Valentijn sturen! Gebeurd dat eigenlijk nog wel? Want dat is natuurlijk waar het bij Valentijnsdag om draait: anonieme liefdes die de liefde verklaren. En dat hebben Wim en ik achttien jaar geleden al gedaan bij elkaar dus of wij Valentijnsdag nou echt vieren…

Welke dag is het vandaag?

Nee, dus. Wij vieren dat niet echt. Of gewoon echt niet. Natuurlijk zijn er in de afgelopen achttien jaar best wel eens wat bloemen op 14 februari richting huis meegekomen met de man maar dat is zeker niet standaard. Sterker nog: Wim vindt het maar een commercieel gedoe, die Valentijnsdag. En gelijk heeft hij.  De keren dat hij bloemen meenam viel ik van mijn stoel (“Ik heb helemaal niks voor jou!”) Daarbij komt dat wij onze trouwdag (23 april) en onze verkeringsdag (5 mei) wel altijd vieren. Tel daar, sinds we papa en mama zijn, ook Moederdag en Vaderdag bij op en onze verjaardagen… nou dan vind ik dat er wel genoeg gevierd wordt.

valentijnsdag, valentijn, liefde, verliefd, relatie, gezin, mamablog, mamablogger, valentijnsdag vieren, mamalifestyle blog, lalog, lalog.nl, lalogblog

Natuurlijk gingen er al lieve appjes heen en weer vandaag, maar dat is iets wat we dagelijks doen (ja, zo’n stel zijn wij 😉 ) Van mijn jongste Valentijn kreeg ik wel een hele mooie knutsel zoals je op de foto boven dit artikel ziet. Lief he? Daar smelt ik dan wel helemaal bij weg, die handjes en voetjes van Lot… ♥

En hoe zit het bij jou met Valentijnsdag? Laat je het aan je voorbij gaan of pak je helemaal uit?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Instagram
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *