Kids Mama en zo

Review kinderboek: Arda gaat de wereld in

Arda, Arda gaat de wereld in, Arda het Aardrijkkaboutertje, boekreview, kinderboek, mamablog, mamablogger, kinderboeken, lezen, voorlezen, lalog, lalog.nl, lalogblog

Boeken. Mijn meiden zijn er, net als ik, dol op. Leuk, en zeker ook leerzaam die tablets allemaal maar wat mij betreft gaat er niks boven een echt boek. Bladzijdes die je om kunt slaan, woorden om bij weg te dromen, dat soort dingen. En daar heb ik het perfecte kinderboek voor mogen ontvangen want wegdromen bij het boek ‘Arda gaat de wereld in’ gaat jouw kindje zeker lukken! Een review!

Arda het Aardrijkkaboutertje

Arda, Arda gaat de wereld in, Arda het Aardrijkkaboutertje, boekreview, kinderboek, mamablog, mamablogger, kinderboeken, lezen, voorlezen, lalog, lalog.nl, lalogblog
Schrijfster Dagmar van der Krift laat zich inspireren door mensen en haar omgeving. Dat resulteert in een kinderboek waarin Aardrijkkaboutertje Arda negen avonturen beleeft. Bij Noor en Lot is het hoofdstuk over Arda en de groter-dan-bibliotheek favoriet, want ja: boeken. Samen met Dikke de Duif die aan geheugenverlies lijdt (haha!) gaat Arda door negen hoofdstukken heen.

Arda, Arda gaat de wereld in, Arda het Aardrijkkaboutertje, boekreview, kinderboek, mamablog, mamablogger, kinderboeken, lezen, voorlezen, lalog, lalog.nl, lalogblog

Mooie illustraties en een groot lettertype maken het boek makkelijk te lezen. Natuurlijk lezen wij bij Noor (4) en Lot (2) nog voor maar kinderen die zelf kunnen lezen is dit ook een aanrader want de fantasie wordt volop geprikkeld!

Dit is het tweede deel van Arda het Aardrijkkaboutertje. Mocht je op zoek zijn naar een leuk kinderboek, dan is dit zeker een tip! Je koopt de boeken van de Arda serie al voor €9,95 bij bol.com. Wat je kind allemaal leert van het voorlezen lees je hier!

Houden jullie ook zo van samen boekjes lezen met je kindje(s)?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Facebook
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *