Lifestyle

Mijn nieuwe aanwinst! Want enkellaarsjes heb je nooit genoeg…

schoenen, laarsjes, nieuwe laarsjes, boots, enkellaarsjes, stoere laarjes, blog, mamablog, mamalifestyleblog, Lalog, La log blog, la log.nl

Enkellaarsjes, ik kan er niet genoeg van hebben! Het liefst heb ik stoere exemplaren met een lage hak en soms kom je ze zomaar tegen. Dat had ik afgelopen week, yay! Een klein geluksmomentje voor zowat elke vrouw denk ik zo 😉 Kijk wat een gave laarsjes! Waar ik mijn nieuwe laarsjes zomaar spotte en wat ze kosten lees je hier!

Mom in boots

Je kunt me uittekenen in sneakers of enkellaarsjes! En deze nieuwe juweeltjes kan ik nu ook aan mijn collectie toevoegen:

schoenen, laarsjes, nieuwe laarsjes, boots, enkellaarsjes, stoere laarjes, blog, mamablog, mamalifestyleblog, Lalog, La log blog, la log.nl
Tof zijn ze he? Ik shopte ze bij de Makro en ze waren niet eens zo duur: €35,00 excl. btw. Ze zitten heerlijk en hebben een soort gel-bed in de zool. Perfect voor als je achter een peuter en dreumes aan moet hollen 😉

schoenen, laarsjes, nieuwe laarsjes, boots, enkellaarsjes, stoere laarjes, blog, mamablog, mamalifestyleblog, Lalog, La log blog, la log.nl

 

Waar loop jij het liefst op?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram ♥
Like op Facebook!

 

Eén gedachte over “Mijn nieuwe aanwinst! Want enkellaarsjes heb je nooit genoeg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *