Lifestyle Mama en zo Momlife

Moeders en me-time

me time, moeders, metime, ontspannen, ontspanning, relax, relaxen, gezin, blog, mamablogger, mamblog, lifestyleblog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Moeders en me-time, dat is een dingetje. Als moeder van kleine kinderen heb je namelijk niet heel veel me-time. Echte me-time is dan uitermate schaars.
De keren dat je uitgebreid kan gaan high-tea-en met vriendinnen of naar een tof feest kan gaan zijn op één hand te tellen. Wat zeg ik, op één vinger. Hahaha. Om te huilen. Maar als moeder kun je ook heel creatief omgaan met me-time. Hoe dan? Lees mee!

Me-time kan ook anders

Moet je nou echt een hele dag in een kuuroord rondstruinen om wat tijd voor jezelf “me-time” te noemen? Nou, nee eigenlijk. Om het nou echt me-time te noemen gaat misschien wat ver, maar denk eens aan de keren dat je ongestoord de was op kan vouwen omdat je partner even met de kinderen bezig is. Ik kan dan echt wel lekker even helemaal in gedachten zijn. Of aan die boodschap die je zonder kind(eren) erbij kan gaan halen, dat is zoveel relaxter dan met kleine kinderen erbij. Pure me-time als je het mij vraagt 😉 Sterker nog: alle keren dat ik niet alert hoef te zijn op de kinderen vind ik een vorm van me-time.
me-time, moeder, mama, ontspannen, relaxen, tijd voor jezelf, gezin, blog, mamablog, mamablogger, mamalifestyle blog, La log. nl
Werken, ook zoiets. Heerlijk. Voor maximaal drie dagen in de week dan he, verder ben ik het liefst bij de kindjes (ja, daar gaat weer wat me-time). Ongelimiteerd douchen is er ook één! En laten we sporten niet vergeten: dat is (voor mij) echte ontspanning en dan kan ik de rest even loslaten. En een boek lezen voor het slapen gaan is ook zoiets fijns ♥ Maar mijn échte verwen-momentje is in bad gaan. Meestal lukt het wel om één keer in de twee weken op zondag na het sporten echt lekker de tijd te nemen. Wim is dan beneden bij de kindjes en ik sneak met mijn vtwonen magazine de badkamer in.

Als we vaker stilstaan bij kleine me-time momentjes dan hebben we die hele kuuroord dagen misschien wat minder hard nodig en wordt het niet zo’n ding. Nou zeg ik niet dat je die kuuroord dagen moet gaan schrappen, ho ho. Gewoon plannen die hap want er gaat toch niks boven een hele dag me-time once in a while. Dan kun je daarna sowieso heel zen de was opvouwen 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram!

6 gedachten over “Moeders en me-time

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *