Lifestyle

Serieus zwart

serious black, zwart, serieus zwart, zwarte outfits, hou van zwart, black outfit, blog, lifestyle, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Ik hou van zwart. Seriously. Je zou het misschien niet zeggen als je de kleurrijke lay-out van La Log.nl ziet, maar de meeste mensen die me kennen weten wel beter. Niet dat ik niet van kleur hou- juist wel! Ons interieur, mijn roze auto, de lay-out van mijn blogje; ik vind het allemaal even mooi. Ik heb vooral een zwak voor pasteltinten, turquoise en zandtinten. Maar: niet mijn outfit! Hell no, die heb ik het liefst zwart.

Why??

serious black, zwart, serieus zwart, zwarte outfits, hou van zwart, black outfit, blog, lifestyle, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Ja, waarom eigenlijk he? Je kunt me uittekenen in zwarte kleding. Soms wil ik nog wel eens wild doen en voor donkerblauw of donkergrijs gaan maar dat was het dan ook wel. Dat is iets wat bij me hoort denk ik. Ik vond het tijdens mijn zwangerschappen dan ook vreselijk dat er bijna geen zwarte positiekleding te vinden was. Allemaal van die blije kleuren, pfff. Maar met mijn hoofd in de wolken en mijn zwangere buik kon ik dat wel hebben 😉

Altijd goed

Ik hou van zwart! Zwart kan altijd! Het is een stoere kleur om te dragen en je kunt het overal mee combineren. Ik combineer het dan het liefst met zwart ja, haha.

Niet alleen kleren…

serious black, zwart, serieus zwart, zwarte outfits, hou van zwart, black outfit, blog, lifestyle, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Maar ook mijn nagels heb ik het liefst zwart. Helaas is dat niet zo heel vaak want het mag niet op mijn werk en om het nou elke keer opnieuw te lakken en er af te halen kost me te veel tijd. En zoals je ziet: Wim houdt ook van zwart dus we zijn een heel kleurrijk stel 😉

serious black, zwart, serieus zwart, zwarte outfits, hou van zwart, black outfit, blog, lifestyle, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nlMijn haar kleurde ik eerder dit jaar ook vrijwel zwart en…


Mijn nieuwste schoenen hebben ook mijn favo kleur. Nice. 

Somber?

Online kom ik veel tegen dat zwart een sombere, negatieve kleur is. Ik zie dat toch anders: ik voel me lekker in mijn vertrouwde zwarte kleren. Ik hou van het stoere, het rauwe ervan. Maar zwart kan juist ook heel chique zijn. Je kunt het dragen naar een feestje, maar ook naar je werk. Zo veelzijdig is zwart! En voor mij het belangrijkste punt: in zwarte kleding voel ik me mezelf! Seriously.

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

 

Like La Log.nl op Facebook voor de nieuwste artikelen volg La Log.nl nu ook op Instagram!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *