Lifestyle Mama en zo

December, daar gaan we weer…

december, eind van het jaar, kerst, oud en nieuw, sinterklaas, verplichtingen, gezelligheid, feestmaand, blog, lifestyleblog, mamablog, mama-lifestyle blog, lalog, La Log.nl, La Log

December. We zijn al bijna twee weken onderweg. Sinterklaas heeft net ons land verlaten en, jahoor, daar gaan we alweer: drukte, gezelligheid, verplichtingen en teveel eten. Veel te veel eten. En ik vreet het nog allemaal op ook. Om daarna te klagen over dat ik teveel gegeten heb en dat ik weer blij zal zijn wanneer het januari is. Niet dat ik de decembermaand niet leuk vind, maar soms…

Soms heb ik gewoon even geen zin in al die drukte. En al dat vreten. Veel mensen vergeten blijkbaar ook structureel elk jaar dat mijn werk tijdens de feestdagen -ALLE feestdagen- gewoon doorgaat want hallo: de Efteling is namelijk gewoon elke dag geopend. En ik hou ervan hoor. Ik heb er absoluut geen probleem mee dat ik op met Kerst moet werken en ook op 1 januari sta ik weer om zeven uur ‘s ochtends (!) op het werk. Ja, natuurlijk is dat een uitzondering, maar het hoort er wel bij. Mijn feestdagen zijn dan dus ook al redelijk gevuld vanwege mijn diensten bij de Efteling en dan wil ik eigenlijk ook nog even langs familie. En Wim ook. Dus dat doen we dan natuurlijk want het is zo gezellig en fijn om ze met Kerst even te zien. Hup, luiertas mee, meiden achterin de auto en gaan. En oh, ja, we willen ook nog met ons gezin gewoon lekker samen zijn zonder van alles er omheen en wat doen we nou met Oud & Nieuw? Ha! Dat was een makkelijke keuze dit jaar want ik heb dus die vroege dienst op 1 januari. Als in: wij blijven thuis met de kindjes want iets anders is eigenlijk gewoon niet te doen. Jammer, maar ook weer niet.

december, eind van het jaar, kerst, oud en nieuw, sinterklaas, verplichtingen, gezelligheid, feestmaand, blog, lifestyleblog, mamablog, mama-lifestyle blog, lalog, La Log.nl, La Log
Even niks moeten (ja, behalve de volgende ochtend al vroeg werken, haha!) en geen gedoe op oudejaarsavond. Geen eten voorbereiden, m’n huis hoeft niet aan kant want er komen geen gasten en we hoeven ook geen honderd tassen in te pakken en babybedjes klaar te zetten omdat we niet bij vrienden zitten dit jaar. He, dat is eigenlijk ook weer wel jammer. Pfff, wat een gedoe. Jahoor, het is december again!

Fijne feestdagen zonder gedoe!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

 

Volg La Log.nl op Facebook voor de nieuwste artikelen! La Log.nl is ook te vinden op Instagram 😉

 

Eén gedachte over “December, daar gaan we weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *