Lifestyle Mama en zo

Plog: weekend Kempervennen met de hele familie!

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nlDe Kempervennen, Center Parcs. Welja, burgerlijker dan dat wordt het niet. Of toch wel? Want vorig weekend gingen wij met de hele familie naar de Kempervennen en met de hele familie bedoel ik niet alleen ons gezin maar ook mijn ouders, broer en zijn vrouw gingen mee! Burgerlijkheid ten top. En ons hysterische spel deden we ook weer, haha. Heerlijk. Nou ben ik op zich al dol op van die Center Parcs-uitjes en deze was wel heel bijzonder omdat we nu met z’n allen waren. Ik maakte lekker veel foto’s en draaide een gezellige plog in elkaar zodat jullie weer mee kunnen kijken, have fun!

Dit weekendje weg was een cadeau aan mijn lieve papa die onlangs 60 jaar is geworden. We zijn al eerder een weekend weg geweest met z’n allen. Toen ik zwanger was van Noor gingen we naar Duitsland en oh that was fun!! Maar echt. Ik ben gewoon gezegend met een hele leuke familie waar ik graag bij ben en mijn broer en ik vonden het hoog tijd om weer eens met z’n allen weg te gaan dus gaven we dit weekend cadeau aan mijn ouders.

Vrijdag

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Inpakken! En dat was een hele hoop met twee kleine kinderen want alles, ik herhaal: ALLES, moet mee. Om te badderen, te zwemmen, spelen, kleuren, extra kleren, de kinderstoel, aankleedkussen, beddengoed voor het babybed, duizend luiers en what not. Wim en ik hadden al onze spullen netjes in één koffer want ja, zelf neem je dan zo min mogelijk mee haha. Er ging ook nog redelijk wat van onze spullen in de auto van mijn ouders want ook alle boodschappen moesten nog mee! Wij reden met twee auto’s naar de Kempervennen en mijn broer en schoonzus kwamen later aan omdat zij nog moesten werken. Die middag gingen wij met de kids en opa en oma alvast zwemmen want Noor had haar badpak al twee weken klaar liggen 😉 Van deze dag heb ik verder geen foto’s want we waren vooral alles aan het inruimen en ‘s avonds gingen we met z’n alle aan de borrel, zo gezellig!

Zaterdag

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Dit was een heerlijke, relaxte ochtend! Na het ontbijt waren de kindjes lekker aan het kleuren en op de foto rechts waren Wim en mijn broer Leon druk bezig met het oplossen van een puzzel uit de krant.

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nlDaarna gingen we naar de kinderboerderij op het park en bezochten we de cottage van Sinterklaas want ook hij was op het park!

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Links: een Vlaamse Reus, ik vind die beesten echt geweldig. Vroeger hadden wij er thuis ook één en ooit, ooit, komt er ook één bij ons in de tuin 😉 Rechts: baby cavia’s! Te cute. Na ons rondje over het park deden de meiden een slaapje en daarna gingen we het zwembad in. Na het zwemmen bakte Wim pannenkoeken en ‘s avonds deden we ons hysterische “Wie ben ik spel”, hahaha. Het enige dat je nodig hebt is pen en een schrijfblok. De persoon die moet raden krijgt als enige de naam op het schrijfblok niet te zien en off you go. Hier hebben we weer zo om gelachen 😀

Zondag

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Geen zwembad vandaag want in de middag zou Sinterklaas komen! Ja, dat moest inderdaad ook allemaal in die auto’s 😉 Links is mijn moeder een boekje aan het lezen met Lot en rechts… ja, mijn broer in een babybed, hahaha. Noor was steeds verstoppertje aan het spelen met hem en op een gegeven moment moest hij ook mee gaan slapen. “Ome Leon is altijd heel grappig, he mama?” gaat het dan, haha!

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Op naar de Market Dome waar de kindjes (en natuurlijk ome Leon!) wat ritjes mochten maken en daarna hebben we lekker geluncht.

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nlLinks: spelen met opa op het grote podium en rechts: broodjes aap 🙂

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Terug in het huisje maakte ik deze foto’s. We zaten aan het water en er kwamen steeds ganzen (en ook een gigantische zwaan!) op bezoek. Lotje vond dit helemaal geweldig en zocht ze steeds op. De foto rechts: even kroelen!

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Haha, ik wilde steeds een foto maken met dat meer op de achtergrond… misschien had ik het even aan iemand anders moeten vragen. En natuurlijk: de Sinterklaascadeau’s! Misschien een beetje aan de vroege kant maar hoe handig was het dat we allemaal bij elkaar waren! We trekken ook altijd nog lootjes en hadden een hele gezellige middag en avond met veel cadeau’s, pepernoten en ‘s avonds frietjes eten.

Center Parcs, Kempervennen, weekend weg, weekend weg met familie, gezin, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Op zondagavond gingen Leon en Jitske weer naar huis want zij moesten de volgende ochtend weer werken maar voordat ze weggingen moesten er natuurlijk nog even wat groepsfoto’s gemaakt worden 😉 Love it, haha!

De volgende ochtend moesten we voor tien uur uitchecken dus pakte we als een idioot alles weer in en reden we weer richting huis. Wat een superleuk weekend was het en echt, je hoeft het park niet af want je kunt daar van alles doen. Ideaal met de kinderen. En met ome Leon 😉 Voor herhaling vatbaar!

La Log, La Log.nl, Wendy La Log.nl, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, blogger

 

 

 

Like La Log.nl op Facebook en volg nu ook op Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *