Interieur & thuis Lifestyle

Mini woonkamer make-over

mini make over, woonkamer, interieur, woonkamer make-over, budget make-over, interieur tips, huis, inspiratie, woonblog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nlOnze woonkamer kreeg vorige week een heuse mini make-over. Mini, want ik veranderde niks aan de indeling maar toch ziet het er heel anders uit. Ik ben echt een interieur-junkie, haha, en het woongedeelte was weer eens aan de beurt. Met kleine veranderingen is ons woongedeelte is een stuk knusser geworden en ik laat zien hoe ik dat deed!

Voor

mini make over, woonkamer, interieur, woonkamer make-over, budget make-over, interieur tips, huis, inspiratie, woonblog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl
Dit is het zitgedeelte voor mijn vtwonen-woede…

mini make over, woonkamer, interieur, woonkamer make-over, budget make-over, interieur tips, huis, inspiratie, woonblog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl
En tadaaa, dit is na! Wat deed ik?

– Ik haalde één van de twee salontafels weg en zette er twee bijzet tafeltjes neer zodat het veel luchtiger is geworden. De ronde vormen en de vierkante salontafel vormen een speels contrast!

mini make over, woonkamer, interieur, woonkamer make-over, budget make-over, interieur tips, huis, inspiratie, woonblog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl

– Ik legde een vloerkleed neer. Eindelijk! De jacht naar het perfecte vloerkleed is geëindigd met een exemplaar van Wehkamp.nl (#nospon). Het is een laagpolig kleed met zandtinten. Dit past precies bij het kleurenpallet dat we in huis hebben en zorgt ervoor dat alles één geheel is.

– Groen! Ik zette een Sanseveria tussen de openhaard en die heerlijke leesstoel in voor meer kleur en voor nog meer kleur bestelde ik een prachtige foto van de kinderen en liet deze groot afdrukken op forex. De foto is super helder en de kleuren komen heel mooi uit.

– Gezellige hoekjes
Ik creëerde gezellige hoekjes om nog meer sfeer toe te voegen:

mini make over, woonkamer, interieur, woonkamer make-over, budget make-over, interieur tips, huis, inspiratie, woonblog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl
De loze ruimte tussen het tvmeubel en de open haard in, vulde ik op met een stapeltje van kussens en dekens. Heerlijk zo in de winter!

mini make over, woonkamer, interieur, woonkamer make-over, budget make-over, interieur tips, huis, inspiratie, woonblog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl
Twee vakken in het tvmeubel vulde ik met houtblokken uit onze eigen voorraad, dit vind ik zo gaaf staan!

mini make over, woonkamer, interieur, woonkamer make-over, budget make-over, interieur tips, huis, inspiratie, woonblog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl
Bij de open haard een stapeltje magazines is ook zo gezellig!

Voor nu ben ik weer even tevreden! Ben jij ook altijd zo bezig met je interieur?

La Log, La Log.nl, Wendy La Log.nl, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, blogger

 

 

 

Benieuwd wat mijn volgende project weer wordt? Volg La Log.nl via Facebook voor de nieuwste artikelen en volg La Log.nl nu ook op Instagram!

14 gedachten over “Mini woonkamer make-over

  1. Gave bijzettafeltjes heb je. Op dit moment ben ik vooral bezig met fantaseren over het interieur van onze nieuwe woning. Nog een paar maanden, dan mag ik los. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *