Lifestyle Mama en zo

Shoplog Hema: leuks voor ladies!

hema, shoplog, kleren, jurk, shoppen, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl Nee, ik shop écht niet graag. Hate it! Ik bestel liever dingen online en stuur het dan net zo vaak weer terug omdat het dan niet goed is, haha, want eigenlijk moet je het gewoon passen. Punt. Maar dat is dus gedoe. Vind ik. Dus als ik per ongeluk ergens iets leuks tegenkom in een winkel dan gris ik het ook meteen mee. En klaar. Vorige week bij de Hema had ik zo’n euforisch momentje! Kijk hoe leuk!

hema, shoplog, kleren, jurk, shoppen, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Ik ging voor een cadeaukaart naar de Hema, maar vanuit mijn ooghoek zag ik DIT! Wat is het? Een jurk? Een tuniek? Oversized blouse? Don’t know maar ik rende er zowat naartoe, haha. In mijn mama-hoofd zag ik namelijk de heerlijke makkelijkheid er al van: legging eronder, laarsjes aan en hello simpele hipheid! Jij wil ‘m nu ook he? Hij hangt er voor 3o euro!

hema, shoplog, kleren, jurk, shoppen, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Ook deze trui van soepel vallend materiaal ging mee. En: beide items zijn gewoon niet zwart! Hoe krijg ik het voor elkaar? *schouderklopje

hema, shoplog, kleren, jurk, shoppen, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
In het rek naast die fijne trui zag ik deze sokken! 2+1 dus hallo!

hema, shoplog, kleren, jurk, shoppen, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Voor kleine Lotje nam ik ook meteen maar sokjes mee want op onverklaarbare wijze verdwijnen vooral de baby-sokjes in de wasmachine…

hema, shoplog, kleren, jurk, shoppen, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

En op dit punt had ik eigenlijk naar de kassa moeten gaan, haha, maar deze hemdjes kon ik ook goed gebruiken 🙂

hema, shoplog, kleren, jurk, shoppen, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
En ik nam ook maar meteen een nieuw exemplaar van mijn favo oogschaduw mee nu ik toch bezig was. Een wonder: ook de cadeaukaart vergat ik niet 😉

Super leuke dingen nu bij de Hema, toch?

La Log, La Log.nl, Wendy La Log.nl, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, blogger

 

 

 

Like La Log.nl op Facebook voor de nieuwste artikelen! Pssst: La Log.nl is ook op Twitter te vinden…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *