Lifestyle Mama en zo

Feesten als moeder doe je zo!

feesten, feest, party, moeder, mama, blog, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log, La Log.nl

Moeders feesten als de beste. Moeders weten namlijk dondersgoed dat er sneller dan ze zouden willen weer een einde komt aan dat gefeest. Want voor je het weet is het weer zeven uur ‘sochtends en bevindt je je weer tussen de billendoekjes en what not. Een feestje zo nu en dan is dus meer dan welkom. Maar niet te vaak, want je gaat niet elk weekend oppas regelen en daarbij komt ook nog eens dat je gemiddeld zo’n twee dagen nodig hebt om te herstellen van een goed feestje. En ik had vorige week dus zo’n feestje. En twee dagen herstel nodig, ja.

Feestje??

feesten, feest, party, moeder, mama, blog, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log, La Log.nl
Het was het trouwfeest van mijn eigen broer! En dat kwam als een echte verrassing want mijn broer en schoonzus waren op vakantie in Amerika en -oh yes, they did- ze trouwden in Las Vegas! De aankondiging kwam voor mij via een video-call een dag voordat het zover was en twee dagen later viel deze uitnodiging in de bus. Echt heel gaaf! Gelukkig konden wij meegenieten omdat alles gefilmd was en we dat over whatsapp al gauw doorgestuurd kregen. Het feest zou twee weken later in Nederland plaatsvinden! Whoehoe! Moeders ging meteen op zoek naar een party-dress want als zus van de bruidegom vond ik dat ik daar recht op had, haha. Ik bestelde er drie bij Wehkamp.nl (#nospon) en ja, drie keer raden welke het werd jongens:

feesten, feest, party, moeder, mama, blog, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log, La Log.nl

Mom in black hier koos natuurlijk voor het middelste exemplaar 😉

feesten, feest, party, moeder, mama, blog, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log, La Log.nl

En deze mom-proof (want: blokhakken indien er achter kids aangerend moet worden) heels kocht ik voor onder mijn jurk. Ik vind ze zo stoer! Ook kocht ik nog een zwarte glitterclutch voor een feestelijk accent, liet mijn haar knippen en kleuren, regelde een logeeradres voor de kindjes en een taxi naar huis op de avond van het feest. Ik was er klaar voor!

Party like a mom!

feesten, feest, party, moeder, mama, blog, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log, La Log.nl

Mijn ouders kwamen ons ophalen en Wim maakte deze foto van mij en mijn lieve moeder. Ook zij kan party-en like a mom, geloof mij, haha 😉

feesten, feest, party, moeder, mama, blog, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log, La Log.nl
Er waren heel veel moeders op het trouwfeest van mijn broer! Ik weet alleen niet meer of ze er allemaal zo bij stonden, hahaha. Dat is geen glas water, nee…

Ingrediënten voor een party-mom?

Wij moeders hebben eigenlijk niet veel nodig, maar een nieuwe outfit is natuurlijk altijd welkom aangezien we die onszelf al veel te weinig gunnen en alleen maar kleren voor de kinderen kopen. Maar goed, een fijne outfit dus, dat is punt één. Daarnaast is het fijn als we van te voren heerlijk kunnen tutten zonder kinderen om ons heen. En verder? Gooi er wat wijntjes in en that’s it, haha! Een taxi naar huis of in ieder geval een Bob is een absolute must, want als we eenmaal een keer kunnen feesten dan willen we dat ook goed doen. En de dag erna pas heel laat weer de kinderen ophalen zou helemaal een luxe zijn 😉

feesten, feest, party, moeder, mama, blog, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log, La Log.nlWim had maar één doel die avond: party like a dad! En dat deed hij goed, die leuke vent van mij!

Dit was echt een heel leuk feest! Zo één waar je nog heel lang met een grote lach op terug kijkt, dat zijn de betere feestjes 😉 En dan twee dagen bijkomen, ja, da’s waar…

La Log, La Log.nl, Wendy La Log.nl, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, blogger

 

 

 

 

Volg La Log.nl op Facebook voor de nieuwste artikelen!

 

Eén gedachte over “Feesten als moeder doe je zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *