Bloggen Interieur & thuis Lifestyle Mama en zo

La Log.nl in vakantiemodus

vakantie, vakantiemodus, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, artikelen, lalog.nl, La Log

Joeh, La Log.nl gaat even in de vakantiemodus! Moeders hier heeft vakantie en dat betekend: veeeeel family time! Ik wil daar natuurlijk optimaal van genieten en daarom zullen de komende twee weken niet veel nieuwe artikelen geplaatst worden want bloggen kost tijd. Heel. Veel. Tijd.

vakantie, vakantiemodus, blog, mamablog, mama-lifestyle blog, artikelen, lalog.nl, La Log

En dat geeft helemaal niets, want ik doe het met heel veel liefde en plezier. Ik hou van deze onwijs leuke hobby, maar wie denkt dat het gaat om een beetje typen en een foto maken heeft het mis. Ik was deze week al heerlijk vrij van mijn werk- alleen nog een lesje ingevallen op de sportschool (ook al zo’n uit de hand gelopen hobby, hahaha 😉 ) – en de husband is vanaf dit weekend ook vrij dus de vakantiemodus gaat aan!

Komt er nog wat?

Jawel! Er wordt wel een artikel of wat geplaatst, en op Facebook blijft La Log.nl actief! Ik wens jullie een hele fijne zomer zonder jankweer, heel veel family time en leesplezier. Lekker in de zon. Met een spannend boek. Of scrollend door La Log.nl 😉

 

Tot gauw!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Volg La Log.nl via Facebook!

Eén gedachte over “La Log.nl in vakantiemodus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *