Lifestyle

La Log opgefrist!

logo La Log, La Log blog, mama-lifestyle blog, mama blog, lifestyle blog, blog met een knipoog
Joehoe, zoals jullie zien is La Log.nl een beetje opgefrist! De header heeft meer kleur gekregen en ook de achtergrond heeft nu een zachte, matchende tint gekregen zodat de artikelen duidelijker naar voren komen. Echt hoor, alle bloggers zullen wel herkennen dat het eens in de zoveel tijd begint te kriebelen en dat je dingen wil veranderen aan je blog. Wat gaat er nog meer veranderen?

logo La Log, La Log blog, mama-lifestyle blog, mama blog, lifestyle blog, blog vernieuwen, blog met een knipoog

Nou, niet zoveel hoor. Kleine dingen. Ik ben nog erg tevreden met de lay-out dus daar verandert voorlopig niks aan. Wellicht gaat de mintkleur van de social media buttons nog veranderen en misschien wat dingen in de side-bar. Verder staan er nog leuke samenwerkingen en ideeën voor artikelen op het programma dus ik heb genoeg te doen voor mijn blogje 🙂

Ik hoop dat de aanpassingen jullie bezoekjes aan La Log.nl nog leuker maken, veel leesplezier!

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en like La Log op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *