Lifestyle Mama en zo

De Metallica man

metallica, metallica man, blog, mamablog, lifestylebog, La Log

Geef hem een Metallica-shirt en hij is blij: de Metallica man, ik heb er één. Een ras echte, en hij is geweldig. Het is tijd dat er een volledig artikel aan hem opgedragen wordt, want ze zijn schaars, die Metallica mannen. En het gaat veel verder dan een collectie Metallica-shirts en een tattoo, want dat, lieve mannen, maakt jullie nog geen Metallica man! Die voldoet namelijk ook aan hele andere eisen. Iets met een baby bijvoorbeeld. En trouw zijn. Och, en neem vooral een korrel zout als je verder leest 😉

De Metallica man

metallica, metallica man, blog, mamablog, lifestylebog, La Log

Wat maakt de Metallica man wie hij is? Je kunt hem natuurlijk herkennen aan de punten die vermeld staan op de bovenste foto. Meestal is de Metallica man goed te onderscheiden in het wild. Spareribs etend met de stukken vlees in zijn al-dan-niet-lange baard, bijvoorbeeld. But there’s more than that. Zoals:

 • Trouw
  Mijn Metallica man is al zestien (!) jaar lang mijn grote liefde. Jep, toen liep meneer ook al in Metallica-shirts rond. In fact, dat is al zo vanaf zijn twaalfde en dat gaat ook nooit veranderen. Metallica mannen zijn namelijk heel trouw. Ik zeg een pluspunt!
 • Lief
  De echte Metallica man lijkt stoer, maar is heel lief. Dat lief zijn is trouwens een vereiste, anders is het geen echte (je bent gewaarschuwd). Hij staat altijd voor iedereen klaar en zal nooit zichzelf bovenaan plaatsen. Al zou hij dat soms wel moeten doen…
 • Echte papa
  Er schuilt een echte papa in de Metallica man. Die van mij wist al heel lang dat hij vader wilde worden en bij de komst van dochter nummer 1 ontpopte hij in een zorgzame papa. Zo één die elke week een papa-dag heeft, ahh.
 • Bourgondiër
  Bier en Spareribs. Duidelijk verhaal.
 • Sociaal
  De Metallica man wil heus niet alleen maar naar concerten van zijn favo band. Nee, ook voor een goed festival hijst hij zich in een je-weet-wel-shirt. En voor een borrel op het werk net zo goed. Hij is namelijk graag onder de mensen en houdt van een goed gesprek. Met een glas bier in zijn hand, uiteraard.
 • Ondernemend
  Van de Metallica man kun je op aan! Een buurt-borrel? Hij regelt het. Een vereniging? Hij zit in het bestuur. Festival? Hij gaat als vrijwilliger.

Tja, als je het zo leest zou iedereen een Metallica man moeten hebben. Is ook. Lucky me dat ik de leukste heb!

metallica, metallica man, blog, mamablog, lifestylebog, La Log
Helemaal gek op mijn knappe Metallica man!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

3 gedachten over “De Metallica man

 1. Wat n goeie beschrijving van jouw metallicaman, mijn metallicazoon ?? . Zolang hij de muziek niet te hard zet is n metallicaman n goeike !!

 2. Dat is een mooie naam voor Wim : de-metallica-man.
  Wat heb jij je mannetje goed beschreven.
  Van mij krijg je : een 10 met een griffel. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *