Lifestyle Mama en zo

Uit eten, family en friends: weekend!

weekend, uit eten, online shoppen, kinderen, sneakers, family, friends, blog, lifestyle blog, mamablog, La Log

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar mijn weekend zat vol met leuke dingen! Het begon al goed op vrijdagavond: ik ging uit eten met mijn lieve vriendinnen. Het was hysterisch. Je kent het wel: zo’n groepje irritante dames in een hip restaurant die denken dat ze nog jong zijn (sorry, girls). Gillend van het lachen door niet nader te noemen gespreksonderwerpen. Dat zijn wij dus, haha. De volgende ochtend had ik een vroege dienst en toen werd weer eens pijnlijk duidelijk dat ik dus inderdaad niet meer piep-jong ben. Ik had geen druppel alcohol gedronken, maar toch… deze mama had het eventjes zwaar de volgende (erg vroege) ochtend.

Vrijdag

weekend, uit eten, online shoppen, kinderen, sneakers, family, friends, blog, lifestyle blog, mamablog, La Log
Uit eten met de girls!

Eerder die dag stuitte ik trouwens vol ongeloof op een kapotte Nike sneaker! Er zat gewoon een scheur in! Verontwaardigd zette ik een post (met de onderstaande foto) op Facebook, want ik was best een beetje sad dat juist deze hele gave Nikes nu de kliko in moesten. Ik had ze “pas” tien jaar (sneakerfreak!) en ik troostte mezelf door een hele toffe trui te bestellen bij The Musthaves die ik MOEST hebben. En nieuwe sneakers komen er ook nog wel, oh yez!  

weekend, uit eten, online shoppen, kinderen, sneakers, family, friends, blog, lifestyle blog, mamablog, La Log
Kapotte sneakers? Nieuwe trui!

Zaterdag

Haha, jaaa zaterdag had ik dus die vroege dienst waar ik over schreef. En spierpijn van mijn workout van vrijdagochtend. Nice. Weer heerlijk gewerkt bij de Efteling trouwens, ik hou ervan! Ik was wel iets langer bezig dan ik bedacht had, dus daarna ging ik vlug-vlug nog even langs de opening van Athlete PT. Deze nieuwe club is van een oud collega van de sportschool en heeeel lang geleden echt m’n lesgeef-maatje. Ik vind het zo tof voor hem dat het zo goed gaat met zijn eigen bedrijf dus ik wilde heel graag even mijn gezicht laten zien. En daarna snel naar huis om de kids van Wim “over te nemen” want hij moest meteen weg en had nog van alles op de planning staan. ‘s Avonds deden we daarom ook lekker niks meer. Ja, Netflix kijken 🙂

weekend, uit eten, online shoppen, kinderen, sneakers, family, friends, blog, lifestyle blog, mamablog, La Log
Athlete PT!
weekend, uit eten, online shoppen, kinderen, sneakers, family, freinds, blog, lifestyle blog, mamablog, La Log
Toen ik thuis kwam: lekker kroelen met Lotje! En Noor was druk met spelen 🙂

Zondag

‘s Ochtends hebben we lekker rustig aan gedaan met z’n viertjes. De meiden waren vroeg wakker (waarom?!) maar Noor kroop wel lekker bij ons in bed zodat wij nog even konden wegdoezelen af en toe. Na de fles van Lot gingen we naar beneden voor het ontbijt en daarna ging ik heerlijk in bad! In bad gaan is mijn hobby! Echt hoor, ik kan niet zonder een bad, ik zwéér het!

Na de slaapjes van de meiden gingen we naar de verjaardag van mijn schoonzus want die werd tenslotte voor de vierde keer negenentwintig, zoals ze het zelf aankondigde. Juist, ze zit in de ontkenningsfase. Want, lieve schoonzus, ook jij bent de dertig allang gepasseerd. En daar is niks mis mee. Je hebt altijd nog een schoonzus die NOG ouder is. And there you have it, want kijk maar naar de ontzettende cheesy foto die van ons genomen is op haar “4-ever 29” feestje!

weekend, uit eten, online shoppen, kinderen, sneakers, family, friends, blog, lifestyle blog, mamablog, La Log
Cheesy family-pic!!

‘s Avonds terug van het feestje, toen we Noor en Lot op bed hadden gelegd, gingen Wim en ik nog even gezellig borrelen om het weekend af te sluiten. Proost! Hoe was jouw weekend?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Uit eten, family en friends: weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *