Lifestyle

Gekke zoektermen

zoektermen, blog, blogger, google, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log

Ik kwam er nogal wat tegen de afgelopen maand in mijn overzicht, haha! La Log is in januari veel gevonden via google wat ik natuurlijk heel erg leuk vind! Er waren lieve lezers die zochten naar een manier om de badkamer simpel en goedkoop te stylen, het resultaat wilde zien van mijn weg gelaserde tattoo maar ik kwam ook gekke dingen tegen waarmee mensen (jullie?) op lalog.nl terecht zijn gekomen en ik vind ze te grappig om niet te delen! Ik koos er een paar uit:

Gekke zoektermen

 • “30 jaar is best oud”
 • “aftakeling vanaf 30 jaar”
 • “gestreste mama”
 • “luiertas met legging”
 • “vijftig jaar haar laten groeien of kort”
 • “Noor en Isa zitten altijd te klieren”
 • “welke kleur inkt het snelst weg gelaserd”

Hahaha, dusss. Zomaar een selectie. Je snapt dat ik grinnikend achter mijn laptop zat. Maar al snel dacht ik, het is niet best als mensen met de zoekterm “aftakeling vanaf 30 jaar” of “gestreste mama” op mijn blog terecht komen! Haha, nee hoor, bij de meeste kan ik wel plaatsen bij welk artikel ze uit zijn gekomen. Hoewel het meeste verkeer van La Log van Facebook en Bestebloggers.nl vandaan komt, deed Google het de afgelopen maand dus ook erg goed. En het leuke is dus dat je dan kunt zien met welke bedoeling mensen op je blog terecht komen. Nou, ja omdat ik als gestreste mama de dertig gepasseerd ben en aan het aftakelen ben dus. Daarnaast loop ik rond in een legging en luiertas en weet ik als ik vijftig ben nog steeds niet of ik mijn haar lang of kort wil. Ik vind het toch aardig kloppen, haha 😉

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “Gekke zoektermen

 1. Super blij word ik telkens weer van het lezen van jouw blogs.
  En wat een hoop herkenning 😉
  Hihi

  Je doet het super meid!
  X karenzzz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *