Lifestyle Mama en zo

Bye bye 2016!

2016, 2017, niew jaar, terugblik, blog, mamablog, La Log

Jahoor, de eerste post van 2017 gaat over 2016 want ik ga even terugblikken. Maar eerst wens ik jullie, lieve lezers, een geweldig nieuw jaar voordat we terug gaan naar die zwangere buik en dat nieuwe huis in 2016. Want wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar. En bij jullie vast ook. Vorig jaar ging ik met m’n glas Jip en Janneke bubbels zwanger het nieuwe jaar in, maar afgelopen weekend kon ik aan een echt glaasje champagne nippen. Bij de klok van twaalf vlogen de lieve wensen om ons heen. Goedbedoeld ook dat ze denken dat ik volgend jaar weer aan een glas Jip en Janneke zal zitten, maar daar weet ik nog helemaal niks van. Ik moet eerst nog even bijkomen van 2016, want hoe zat het ook alweer?

Nieuw interieur, sneakpeak, lifestyle, blog, lifestyleblog, verhuizing, La Log

Nieuw huis!

O,ja, wij gingen verhuizen! Begin 2016 waren we volop aan het klussen. Of, nou ja, Wim was vooral aan het klussen. Mijn zwangere buik groeide gestaag door en ik was naast het werken vooral veel bij Noor zodat Wim meters kon maken in ons nieuwe paleisje. Ondertussen pakte ik thuis de boel in en smeerde ik broodjes voor onze klussers. Eind februari gingen we over naar ons droomhuis.

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

Zwanger buikje!

En oh nee, ik kreeg weer last van mijn bekken. Ook mijn bloeddruk was steeds veel te laag waardoor ik een flinke stap terug moest doen op mijn werk en met lesgeven. Na een verplichte week rust, hoefde ik thank god niet in de ziektewet en mocht ik halve diensten gaan draaien.

weekend, Limburg, babymoon, hotel, blog, kasteeltuinen, Arcen, lifestyleblog, La Log

Samen weg

In juni gingen Wim en ik een weekendje weg voordat baby 2.0 zou arriveren half juli. Noor ging een nachtje logeren bij opa en oma en wij gingen twee dagen naar Limburg, wat echt heerlijk was! We waren echt weer even samen en we hebben vooral veel gelachen, haha, het was zo leuk! Een van mijn favoriete momenten uit 2016!

geboren, zwanger, baby, mamablog, blog, lifestyleblog, La Log

Lot geboren!

Met stip op één wat favoriete gebeurtenissen van 2016 betreft: 18 juli werd Lot geboren! Wat een intens geluk weer en wat een zegen dat wij dit voor de tweede keer mee mochten maken. Vanaf deze dag werd ons jaar nog mooier.

peuter, verjaardag, kind twee jaar, traktatie peuter, mamablog, lifestyle blog, La Log

Noor twee jaar

Ook weer zoiets bizars afgelopen jaar: dat je eerste kindje dan twee jaar is geworden! Mijn kleine meisje is zoveel gegroeid en zoveel wijzer geworden. Het is echt heel leuk om te zien hoe Noor zich ontwikkeld. En ik denk er nog gewoon even niet aan dat ze dit jaar dus al drie gaat worden!!

2016, 2017, niew jaar, terugblik, blog, mamablog, La Log

Stoppen met een passie

Dat was een ding ja. Een heel moeilijk ding. Afgelopen november hakte ik de knoop door om na twaalf jaar te stoppen met mijn vaste lessen op de sportschool. Waarom? Het was teveel. Te druk. Niet leuk meer. Na de komst van Lot werd het met onze twee meiden en naast mijn baan bij de Efteling gewoon teveel om ook nog de verplichtingen te hebben van al die lessen elke week en dan vooral het voorbereiden. Het is een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb gemaakt, maar het voelt ondertussen wel heel goed. Ik blijf af en toe invallen en natuurlijk sport ik weer lekker voor mezelf als ontspanning, heerlijk!

2016, 2017, niew jaar, terugblik, blog, mamablog, La Log

Happy newyear!

Jaaa, dat was weer een leuk en gezellig feestje afgelopen weekend. Wij zijn klaar voor het nieuwe jaar, jij ook?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Bye bye 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *