Lifestyle

Nieuwe tassen van Manic Bags!

manic bags, tassen, vrouwen, nieuwe tas, handtas, blog, lifestyle blog, mamablog, La Log

Ik hou ervan. Ik heb ze dan ook in allerlei kleuren, soorten en maten: tassen. Maar welke vrouw houdt er nou niet van tassen? Ik schreef ooit het artikel “Vrouwen en tassen. Wat is dat toch?” . Ik ben er nog steeds niet uit trouwens. En Wim ook niet want die keek met opgetrokken wenkbrauwen toe toen ik intens gelukkig twee nieuwe tassen van Manic Bags in ontvangst nam. Maar ja, héllo: wat zijn ze mooi! Ken jij Manic Bags al? Kijk mee naar deze beauty’s met kekke printjes…

manic bags, tassen, vrouwen, nieuwe tas, handtas, blog, lifestyle blog, mamablog, La Log
Super blij met deze tas! Hij heeft een stevig hengsel, een rits en ook een fijn vakje voor een lipglossje en de autosleutels. En dan die print: helemaal mooi en overal mee te combineren. Nice.
manic bags, tassen, vrouwen, nieuwe tas, handtas, blog, lifestyle blog, mamablog, La Log
Nog een favorietje, ik heb een zwak voor alles met vogels erop dus daar ga je al. Deze tas is wat kleiner en gemaakt van soepel stof. Het formaat is ook ideaal: niet te groot en niet te klein. Ik vind deze tas erg gaaf en gris m vaak mee als ik weg ga.

Ik kan dus weer even vooruit met deze tassen. Maar niet voor lang. Nooit voor lang. Check de collectie van Manic Bags en dan snap je wel wat ik bedoel 😉

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

PS: ze hebben ook hippe paraplu’s, make-uptasjes en meer van dat leuks

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *