Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! Tot nu toe…

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

Een ode aan “Zo, die buik!”. Het is bijna ten einde. Of ik moet besluiten om na de bevalling ook een reeks te gaan plaatsen om dat ding weer plat en strak te krijgen, maar dat is misschien leuk voor later. Misschien. Voor nu heb ik alle Zo, die buik!-foto’s op een rijtje gezet en dat is vrij shocking. Kijk mee vanaf week dertien van mijn zwangerschap tot en met week zesendertig. Langer durf ik het niet uit te stellen want Noor kwam al met zevenendertig weken en vier dagen, dus ja daar ga je al met je buik, haha. Nog even genieten dus met de buik tot nu toe…

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log
Bij dertien weken was het al een hele belly! Ik kon het dan ook echt niet lang verborgen houden deze keer, haha. Bij tien weken was het echt klaar en hadden mensen het gespot!
buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log
En de boel groeide vrolijk door…
buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log
Met dit als eindresultaat tot nu toe!

Dus ja: buiten proportie die hap! En jawel, ik sport nog steeds! Misschien is het deze week wel klaar, maar ik ben echt heel happy dat ik tot nu toe nog een paar keer in de week mijn (aangepaste!) work-out kan doen. Da’s toch wel een dingetje als sportinstructeur 🙂 Maar mijn lijf doet gelukkig nog goed mee. Toch merk ik goed dat deze laatste weken echt wel zwaarder worden. En oh, oh wat heeft mama het zwaar. Haha, nee hoor, maar slapen gaat gewoon niet zo goed meer door de buik en toebehoren (!) dus dat hakt er wel in als je nog een kleintje hebt rondlopen. Da’s alles. Maar dat voel ik dus. Verder staat mijn vluchtkoffer klaar, maar daarover later meer. Als we dat halen dan he. Je weet maar nooit 😉

Hoe groeide jouw buik in je zwangerschap? Ook zo’n omvang? Haha!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “Zo, die buik! Tot nu toe…

  1. Oeijoeijoei! Wendy wat een buik! Het is een grote, maar prachtige buik! Hihi dat staat mij dus nog te wachten de komende 20 weken 😮 Mijn buik was met 13 weken ook al behoorlijk aan de maat. Zal wel dingetje van de 2e zwangerschap zijn hè. Goed dat je nog steeds kan sporten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *