Mama en zo Zwanger

Spannend: de 20-weken echo!

20 weken echo, echo, baby, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, La Log
Donderdag was het zover: de 20-weken echo van baby 2.0. De 20-weken echo is toch altijd een dingetje. Spannend enzo. Hopen dat alles goed is, want alles zou toch wel goed zijn? 
Laatst hebben we een pretecho laten maken voor de geslachtsbepaling en dan wordt er wel globaal gekeken of er alles op en aan je kindje zit, maar de 20-weken echo is een medische echo waarbij alles gecheckt en gemeten wordt. Met zweethandjes gingen we naar echocentrum Focus in Breda waar we onze tweede meid weer te zien kregen.

Onze kleine meid was tijdens de echo volop in beweging en lag er goed voor. Dat was weer eens wat anders want bij alle echo’s die ik tot nu toe heb gehad (ook bij Noor) moest er gesprongen, gewiebeld, geschoven en geplast(!) worden in de hoop dat het meten van vanalles en nog wat dan wel goed zou lukken. Maar ons tweede exemplaar liet zich volop zien en wat doet ze het goed! Goed? Geweldig zelfs! Want alles was in orde tijdens de echo. Tijdens de 20-wekenecho kunnen eventuele afwijkingen bij je baby worden opgespoord. Bekende afwijkingen waar naar wordt gekeken zijn of je kind een open ruggetje of open schedel heeft en of het bovenlipje gesloten is.

We hebben weer wat pronkmateriaal in de zin van foto’s meegekregen en er een goed gevoel aan over gehouden, echt zo fijn! Met een opgelucht gevoel zaten we weer in de auto terug naar huis terwijl ik nog een paar fijne na-trapjes incasseerde 😉

20 weken echo, echo, baby, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, La Log
Baby 2.0: zo mooi!

Wij genieten nog even na!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *