Lifestyle Zwanger

Belachelijke shoplog Prenatal

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Wat ik moest afrekenen was belachelijk. Maar ja, eigen schuld. Met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik de dame achter de kassa bij de Prenatal aan. Tweehonderd euro?! Heb ik echt ZO veel in dat mandje geflikkerd? Oeps. Met een lichtelijk schuldgevoel reken ik af, maar dat verdwijnt al snel. Wim zei tenslotte zelf dat ik nou eindelijk maar eens moest gaan shoppen. Plus: ik werk er zelf voor. Hoppa, tweehonderd euro dan maar, alsof ik het wekelijks afreken! De werkelijkheid is dat ik een hekel heb aan winkelen. Welja, ik zeg het gewoon, wat kan mij het schelen. Het is dan ook erg bijzonder dat er een shoplog op La Log verschijnt, maar ja, dit was het wel waard want ik ging los: een outfit voor mijn zwangere lijf, super leuke kleertjes voor Noor en baby 2.0 en vooruit, ik griste ook nog een speeltje mee. Wat allemaal kocht show ik hier! Maar voorlopig geen shoplogjes meer hoor 😉

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
De aanwinst!

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Voor baby 2.0 kocht ik nieuwe rompertjes, sokjes en dit setje met konijnenspul.

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Alles met konijnen is cute!

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Lief!

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Grappig hoe klein dat maatje 50 nu is vergeleken met Noortje’s kleren!

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Voor Noor kocht ik deze stoere broek en zocht er een shirt bij.

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Ook voor Noor: de broek heeft glitters 🙂

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Ik griste nog een puzzel mee voor Noor. Kon er ook nog wel bij, haha!

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Ik ben mezelf niet vergeten: ik scoorde twee zwangerschapsbroeken en een vestje…

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
En een shirt. Ik vind ‘m enig dus trok ‘m meteen even aan…

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Geen idee vandaag…

 

shoplog prenatal, babykleertjes, mamablog, lifestyleblog, La Log
Whaaa!

Nah, was het dat geld waard, jongens? Ik denk het wel en ben er blij mee! En gelukkig ben ik ook weer even van het shoppen af 😉

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

7 gedachten over “Belachelijke shoplog Prenatal

  1. Je bent goed geslaagd, de kleertjes zijn echt superschattig! Even schrikken bij de kassa maar je bent er in ieder geval voorlopig van af…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *