Lifestyle

Het gevaar van Funda

funda, verhuizen, huis, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log

Dames en heren, aanschouw hier het gevaar van Funda…‘Hee, ik heb een mooi huis voor ons gezien,’ grapte Wim een half jaar geleden. Met een sarcastisch ‘Ja, hoor schat,’ dacht ik er wel vanaf te zijn, maar Wim gooide zijn opmerking dezelfde avond nog twee keer naar mijn hoofd. ‘Laat dat huis maar eens zien dan,’ zei ik uiteindelijk. En daar ging ik. Al scrollend door de foto’s ontsnapte er af en toe een ‘oooh’ en ‘heee!’ uit mijn mond.

Het was heus niet de bedoeling, maar ineens was ie daar: Het Huis. Manlief komt uit een dorp en struint zo nu en dan Funda af om te kijken wie, wat en waar. Als in: wie gaat er verhuizen, wat staat er te koop, en waar ergens in het dorp staat het. Op zich niks mis mee als je bedenkt dat we daar ooit wel willen gaan wonen. Maar dat is dus gevaarlijk. Want dat ‘ooit’ komt nu ineens wel heel dichtbij. En natuurlijk komen zulke dingen altijd op momenten dat je het verder niet zo druk hebt (uhu). Na twee bezichtigingen en oneindig veel lijstjes maken, hakten we eindelijk de knoop door. ‘We zijn gek als we het niet doen,’ zeiden we tegen elkaar. Ja, echt koekkoek want: zo veel ruimte! Zo veel tuin! Zo’n goede locatie! Zo’n gunstige tijd! En zo gaat het nog wel even door.

funda, verhuizen, huis, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Het voelt nog heel gek, maar ons huis is verkocht!

 

funda, verhuizen, huis, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
We zitten tussen de verhuisdozen, gezellig, haha

Het huis waar we nu wonen was al binnen acht weken verkocht! Ik snap dat wel… dat is het gevaar van Funda, haha. Wij kochten we acht jaar geleden en op dat moment woonden we allebei nog thuis. Super spannend natuurlijk zo’n grote stap. Het was het derde huis dat we bekeken en we waren er meteen gek op. We prikten door de verwaarloosde jaren-70 look heen en gingen ervoor. We zagen het al helemaal voor ons. Net als nu. Ik zie ons er al helemaal zitten voor de open haard. Want het is een openhaarderig huis. Er wordt nu druk geklust en eind februari gaan we over. Zo zie je maar hoe gevaarlijk een nieuwsgierig een kijkje nemen op Funda kan zijn 😉

funda, verhuizen, huis, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Tadaaa: dit is ‘m dan!

Struin jij wel eens rond op Funda?(Watch out!)

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 
Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

10 gedachten over “Het gevaar van Funda

  1. Ooh toen wij eenmaal besloten om een huis te kopen zat ik echt dagelijks op Funda, sterker nog het was het eerste wat ik deed als ik wakker werd haha! Supergaaf dat jullie jullie droomhuis hebben gevonden, veel succes met klussen en verhuizen!

  2. Wat fijn dat jullie je droomhuis hebben gevonden! Ik ben elke dag op funda aan t rondzoeken., wij zijn klaar voor ons eerste koophuis dus ik hoop ook snel iets te vinden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *