Baby Mama en zo Zwanger

En? Een jongen of een meisje?

jongen of meisje, mamablog, baby, blog, zwanger, lifestyleblog, La Log
Wat zou het zijn? De spanning is te snijden! Gisteren hebben we een pret-echo laten maken van baby 2.0.
Ik had echt compleet nul idee of het een jongen of een meisje zou zijn, en het maakte me ook geen fluit (hihi) uit. Hele theorieën waren erop los gelaten want zo’n abnormaal grote buik? Daar kan alleen maar een jongen in zitten. Toch? Of nee: jullie hebben al een meid dus dit zal vast ook een meisje zijn! Toch?

Nah, dat klopt, haha: we krijgen nog een meid! Hoeraaa! Geweldig dat we straks twee meiden hebben! Ik ben zo benieuwd of ze straks op Noor zal lijken en ik kan over een tijdje weer heerlijk tussen de über schattige, kleine babykleertjes van Noor gaan snuffelen om te kijken wat ik nog voor haar zusje wil gebruiken. Want er komen natuurlijk ook nieuwe kleertjes voor baby 2.0 😉 Jammer Wim. Over Wim gesproken: ook hij is dolgelukkig met een tweede dochter op komst. Dat kan ook niet anders want hij is een top meisjes-papa! Wat lijkt me dat mooi om te zien: Wim straks met zijn twee meiden. Of drie natuurlijk want hallo: ik ben er ook nog, haha!

jongen of meisje, mamablog, baby, blog, zwanger, lifestyleblog, La Log
Binnenkort de babykleertjes van Noor uitzoeken!

Dit weekend ben ik 18 weken zwanger en natuurlijk komt er binnenkort weer een “Zo, die buik!”-update dus hou de blog in de gaten!

En wat vinden jullie ervan: nog een meid erbij? Goed geraden of no?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “En? Een jongen of een meisje?

  1. Aah wat leuk nog een meisje! Hoera 😀
    Ik vond de geslachtsbepaling echo toch wel spannend. Nadien vroeg bij de eerst volgende echo of het echt wel een jongen was (niet dat de navelstreng per ongeluk als ‘slangetje’ zat haha)

    GEniet van dit nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *