Lifestyle

Je kunt altijd nog vinoloog worden

vinoloog worden, wijn, wijnkenner, la log, lifestyleblog
allaboutwine.com.au

Beter! Volgens de beroepskeuzetest kan ik altijd nog vinoloog worden! Haha, geen probleem hoor: geef me een fles wijn en ik vermaak me wel. En met die fles wijn binnen handbereik vul ik wel eens, ergens online, voor de grap een beroepskeuzetest. Of twee. Of vijf. Gewoon om te kijken wat daar dan uit komt. Er staat trouwens nooit bij vermeld wáárom dat er dan uitkomt, maar dat terzijde. Op een zinloze zondagavond (inclusief fles wijn) vulde ik dus zo’n vragenlijst in en de uitkomst was zorgwekkend. Serieus: vinoloog?! Also known as wijnkenner. De vraag of ik wijn lust werd niet eens gesteld. Daar zat ik dus over te mekkeren met een flinke bel droge witte in mijn hand toen ik de uitkomst van de test zag. Het kon niet kloppen.

Ik vulde ‘m nog een keer in met slightly andere antwoorden. De uitkomst? Vinoloog. Hm. Een andere test dan maar. Weer een vragenlijst en weer geen wijn, hoezo komt daar dan oenoloog uit? Een oenoloog notabene! Wat is een oenoloog vraag je je nu af? Een oenoloog is iemand die zich bezighoudt met wijnbouwtechnische wetenschap. Nou, ik kan dus altijd nog een carrièreswitch maken, al zit ik daar niet echt op te wachten. En ik laat de wijn voorlopig maar staan denk ik…

vinoloog worden, wijn, wijnkenner, la log, lifestyleblog
Vinoloog worden? Geen probleem!

Vul jij ook wel eens voor de leuk zo’n test in? En wat komt er bij jou dan uit? Hier heb ik een paar leuke voor je op een rij:

https://www.opentest.nl/gratis/beroepskeuzetest
http://www.nationaleberoepengids.nl/beroepskeuzetest_stap_1?template=hbostart
http://www.kiesjeberoeplimburg.nl/Beroepentest.aspx

 

xx Wen

 

Ook leuk om te lezen:
Als ik later groot ben
Bier. Blegh.

 

PS: volg je La Log al op Google+?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *