Lifestyle

Compleet van de kaart: win 20 euro shoptegoed!

kaartwereld.nl. winactie,la log

Een ding is zeker: ik ben helemaal van de kaart! Het keiharde bewijs zie je hier. Ik ben zo’n nerd die wel eens kaartjes maakt. Hele vreemde kaartjes. En tijdens het proces van zo’n hysterisch exemplaar in elkaar knutselen lig ik de helft van de tijd onder tafel van het lachen. Ik vind het zelf namelijk nogal grappig, haha. Veel mensen in mijn omgeving zijn er al de dupe van geworden en deze keer waren mijn ouders weer eens aan de beurt: ik stuurde ze een kaart. Ik ben namelijk helemaal gek op kaartjes sturen (en krijgen!). En wie wordt er nu niet instant happy van een kaartje op de deurmat?! Ja, precies, jij ook!

kaartwereld.nl. winactie,la log
Je zal dit maar in je brievenbus krijgen: instant happiness, haha! Ps; hoi, je leest dit 😉

Sinds ik mama ben heb (en maak) ik helaas niet de tijd om zelf aan de slag te gaan met mijn kaartencreaties dus tegenwoordig sla ik mijn slag online bij kaartwereld.nl. Perfect voor drukke mama’s om zo toch kaartjes te blijven sturen. Ik stuurde mijn ouders een kaart met een prachtige bos bloemen om ze te bedanken voor hun betrokkenheid, steun en lieve zorg voor onze hond Storm die onlangs overleden is. Een super heftige tijd, ook voor mijn ouders die gek waren op onze Jack Russell. Mijn moeder was bij ons toen we hem in moesten laten slapen en zorgde voor ons dochtertje Noor. Zo fijn! Een bedankje was dus wel het minste wat ik voor ze kon doen. En nee, geen hysterische kaart deze keer maar een hele mooie kaart met een foto van Storm. Erg fijn dat de kaarten makkelijk te bewerken zijn en dat je er toffe cadeau’s bij kunt kiezen: ideaal! Ik bestelde er een bos bloemen bij en al snel werd het hele hebben en houden bij mijn ouders thuisbezorgd. Ze waren blij verrast met de instant happiness die ik hun kant op stuurde, haha!

kaartwereld.nl. winactie,la log
Mijn kaart: super makkelijk te bewerken!

Ik vulde de kalender (handig!) op de website in met een aantal verjaardagen die ik niet moet vergeten en twee dagen later struinde ik weer op kaartwereld.nl rond om een verjaardagskaart uit te zoeken voor een vriendin. Zo. Veel. Leuke. Kaarten. En origineel ook! Wat dacht je van Snoepkaarten? Of Groei en Bloeikaarten? En nog veel leuker: ik mag 20 euro shoptegoed weggeven! Reken jij maar eens uit hoeveel mensen je blij kunt maken met een kaartje!

Wat moet je doen? Laat me weten in een reactie onder deze blogpost wie jij een kaartje wil sturen en waarom. De leukste en liefste reactie wint het shoptegoed van 20 euro, te besteden bij kaartwereld.nl! Het bericht delen op Facebook mag natuurlijk altijd en volg je La Log al? 😉

Wie verdient er een kaartje volgens jou? De actie loopt t/m 31 augustus. De winnaar krijgt persoonlijk bericht dus laat je emailadres achter (no worries, deze is niet te zien op de website!)

Good luck!

 

xx Wen

 

 

8 gedachten over “Compleet van de kaart: win 20 euro shoptegoed!

 1. Ik zou een van mijn beste vriendin kaartjes sturen. Ze heeft een hoop ellende meegemaakt met haar familie en schoonfamilie die haar en haar man niet willen accepteren zoals ze zijn. Nu heeft ze zelf bekkeninstabiliteit en een neefje dat ongeneeslijk ziek is. Omdat ik niet bij haar in de buurt woon, kan ik niet zo vaak langs gaan als ik zou willen. Met een kaartje kan ik haar toch een beetje steunen!

 2. Wat een toffe actie 🙂 Ik zou graag mijn oma een kaartje willen sturen. Ze wordt 88 en ik ben super trots op haar! Ze heeft altijd voor me gezorgd en daar zou ik haar graag voor willen bedanken!

 3. Snookers!! Ik heb haar ook gewoon nog steeds. Geer ook. En volgens mij John Travolta ook nog wel ergens, hahahaha. Jouw kaartjes zijn altijd de beste!

  Zou je een Snooki kaart ook via Kaartwereld kunnen maken? Hmmm….

 4. Wat enorm leuk! Ik hou ook van kaarten sturen en ontvangen, dat is toch wat persoonlijker.
  Ik zou mijn lieve moeder aan de andere kant van de Atlantische oceaan een kaartje sturen. Ze is altijd verrast en vrolijk wanneer ze post uit Nederland ontvangt!

 5. nu ik ben gaan studeren woon ik eindje bij opa en oma vandaan en ga ze minder vaak zien.
  Ze gaan me vast onwijs missen en het lijkt me tof als ik ze elke maand een kaartje stuur.
  Gewoon omdat het schatten zijn en ik weet dat ik ze daar blij mee maak.
  doeiiii Riekie

 6. Mijn ouders verdienen een kaartje omdat ze de laatste tijd heel veel voor mij hebben gedaan en mij hebben geholpen met dingen waar ik zelf niet uit kwam. Daarbij heeft mijn moeder veel pech gehad, en zo ook mijn vader en verdienen ze beiden een lach om hun gezicht. Want ondanks dat ze zelf problemen hadden , en mijn moeder verdriet, waren en zijn ze er nog steeds meteen voor me als ik ze nodig heb.

 7. Voor mijn lieve Zeeuwse vriendinnetje marina. We zien elkaar niet zo vaak. Momenteel is ze erg druk met haar werk en gezin een kaartje deurmat is een gezellig relax momentje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *