Interieur & thuis

Binnen kijken!

De eerste Picture Log is een feit! Gluur mee in onze woonkamer!
Ik vind het zelf altijd erg leuk om bij iemand binnen te spieken. Je zou me eens over straat moeten zien lopen: struikelend over mijn eigen voeten kijk ik ongegeneerd alle woonkamers in. Dat moet makkelijker kunnen! Met deze Pica Log bijvoorbeeld 🙂 Hier een aantal van mijn favo dingen in huis…

Vakjeskast: handig en leuk!
Vakjeskast: handig en leuk!

Bovenop de vakjeskast is het ook gezellig!
Bovenop de vakjeskast is het ook gezellig!

 

binnen kijken, picture blog, woonkamer
Hartjes aan de muur.

 

:-)
Wie heeft er nou geen hert in de woonkamer? 🙂

 

I love de Living Colours lamp van Philips! Ik heb 'm vaak aan staan en elke keer ziet dit hoekje van de kamer er weer anders uit!
I love de Living Colours lamp van Philips! Ik heb ‘m vaak aan staan en elke keer ziet dit hoekje van de kamer er weer anders uit!

 

Ik hou van onze openslaande deuren! Er is veel licht in de kamer en het is heerlijk om ze open te zetten.
Ik hou van onze openslaande deuren! Er is veel licht in de kamer en het is heerlijk om ze open te zetten.

 

De boekenkast! Met hert.
De boekenkast. Met hert ja.

 

binnen kijken, picture blog, woonkamer
Thrillers zijn favoriet!

 

Met dit behangetje ben ik heel blij! Deze leisteentjes zitten er nu ongeveer twee jaar op.
Met dit behangetje ben ik heel blij! Deze ‘leisteentjes’ zitten er nu ongeveer twee jaar op.

 

Nog meer lezen!
Nog meer lezen!

 

Storm heeft zijn eigen plek op de bank. Een mooi kleed mag daar niet ontbreken. Met printje natuurlijk ;-)
Storm heeft zijn eigen plek op de bank. Een mooi kleed mag daar niet ontbreken. Met printje natuurlijk 😉

 

binnen kijken, picture blog, woonkamer
Noortje is er altijd graag bij 🙂

 

Kaarsen op de salontafel.
Kaarsen op de salontafel.

Nou, je bent in ieder geval niet over je eigen voeten gestruikeld en hebt toch even binnen kunnen kijken 😉 Stay tuned voor nog meer gegluur!

Ben ik trouwens de enige met een hert in de woonkamer? (Nee)
Hoe is de inrichting van jouw woonkamer en wat zijn jouw favo dingen die er staan?

xx Wen

 

5 gedachten over “Binnen kijken!

  1. Wat een leuk idee zeg om een kijkje te laten nemen in je Woonkamer! En nee, je bent vast en zeker niet de enige met herten als deco. Zelf heb ik ook een hertje als deco gehad, die heeft inmiddels een andere plek in ons huis gekregen.

    Onze woonkamer is momenteel zo praktisch mogelijk ingericht. Maar ik heb al een ontwerp gemaakt in paint om meer ruimte te kunnen creeëren waardoor we dan eindelijk een hoekbank in onze woonkamer kunnen plaatsen. De vorige bewoners waren niet echt logische mensen volgens mij haha! Mijn favo items in de woonkamer? Hmm, best lastige vraag. In elk geval de foto van mij en mijn dochter op canvas, de foto is gemaakt op de dag voordat zij naar huis mocht komen vanuit het ziekenhuis. Ik kreeg hem cadeau op canvas met Moederdag. Verder ben ik helemaal weg van mijn nieuwe koperen draadmanden en onze nieuwe meubels natuurlijk ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *