Mind & body Mind & mindset

Edelstenen: dit is hoe het werkt…

“Tja, als je erin gelooft dan is het wel leuk.” De woorden galmen nog na in mijn hoofd. Oh ja, niet iedereen is awake. En dat hoeft ook niet, maar ik vergeet het soms. En dan denk ik wel eens aan die woorden wanneer ik een prachtige, glinsterende steen in mijn handen heb. Of wanneer ik de twee Amethisten op mijn nachtkastje zie liggen. Sindsdien slaap ik zoveel beter. Pure magie. Edelstenen dus. Ik word er als een magneet naartoe getrokken en voel duidelijk de aanwezigheid van de stenen in mijn buurt. “Als je erin gelooft…” er valt niks te geloven als je het mij vraagt. De vibraties die de mineralen uitzenden zijn hoog en beïnvloeden onze eigen trillingsfrequentie. Daar hoef je niet in te geloven; het gebeurt gewoon.

Good vibrations

Laat ik er geen les in science in maken, maar het is allang wetenschappelijk bewezen dat alles energie is. Alle spullen, dieren, mensen, planten, you name it, bestaan uit atomen. Leg ons onder een microscoop en je ziet die atomen als ontelbare bewegende deeltjes. Die beweging zorgt voor een trillingsfrequentie (energie). Op die vibratie kun je intunen. Denk er maar eens aan hoe je je voelt als je keihard je favoriete muziek aanzet, wat voor gevoel jou dat kan geven. Of als er een bepaalde sfeer in de kamer hangt. Een onbestemd gevoel dat je van iemand krijgt. Of hoe je je voelt als je ergens heel veel zin in hebt! Dit zijn allemaal verschillende hoogtes in vibraties. Zo heb je hele lage vibraties wanneer je angst, onzekerheid en boosheid voelt en hele hoge vibraties wanneer je dankbaarheid, liefde en blijheid voelt. (Wil je hier meer over lezen en leren dan raad ik je echt het boek “Spelen met het Leven” aan van Grietje Voeten!)

Kleine helpers

Alles heeft invloed op onze eigen trillingsfrequentie en dus op hoe je je voelt. De trillingsfrequentie van edelstenen en kristallen is erg hoog. Zo kun je deze bronnen uit de aarde inzetten als kleine helpers om jouw eigen frequentie omhoog te krijgen en om je lichaam te ondersteunen. Je kunt edelstenen uitzoeken op hun werking, kleur en vorm. Ze ondersteunen je bij het zetten van intenties, behalen van je doelen, doorbreken van blokkades en patronen doordat de vibraties door de stenen worden verhoogt. Ze werken dus als een soort versterker. Dat betekent ook dat er altijd actie ondernomen dient te worden als je iets wil gaan bereiken of helen; alleen een steen bij je dragen gaat niets voor je doen. Het zetten van je doelen en deze versterken met edelstenen wél!

Doe dus vooral je voordeel met de hoge vibraties die edelstenen en kristallen uitzenden, raise your own!

Als je me op Instagram volgt, dan zal je me regelmatig tussen de edelstenen zien zitten. Ik volg een cursus Werken met edelstenen en kristallen om mijn kennis te vergroten en de stenen zo goed mogelijk in te kunnen zetten. Op het account van de Zen Studio kun je er meer over vinden, maar ook hier op lalog.nl ga je er nog meer van terug zien en lezen!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *