Lifestyle Mama en zo Momlife Personal

Plog: op autosafari door een lege Efteling

autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl

Vorige week zondag. Daar gingen we: op autosafari door de Efteling. Wat een tof initiatief van mijn werkgever. Al het personeel mocht op uitnodiging met het hele gezin met de auto een route door de Efteling rijden. Wat een bijzonder uitje in deze periode. wij maakten er dan ook een hele middag weg van. Onze eerste stop is een kofferbak-lunch bij MacDonald’s en daarna kun je in deze plog meekijken met onze autosafari!

✨ Stil ?
.
Fakir staat er wat verloren bij, maar geeft ons een oppepper, jou en mij
Even een sprankje magisch gevoel, zoals bij onze gasten, is het doel
Dit doet ons allen zo goed want de Efteling, ja, die zit in ons bloed
We kijken het park rond, verloren maar vol trots
Met het verlangen naar bedrijvigheid want dat is wat ons drijft
Voor elke gast een wonderlijke herinnering, levendig en mooi, dat is wat ik wil
Maar in de Efteling is het stil
Alles staat zo mooi in bloei, de bloemen en de bomen
We hopen vurig dat onze gasten snel weer mogen komen
Op autosafari voelen we ons weer een beetje thuis, maar gaan met een leeg gevoel weer naar huis
Want in de Efteling is het stil

Dubbel gevoel

Ja, het was dus stil. Afgezien van het feit dat het natuurlijk echt heel erg tof en bijzonder was dat we met de auto de Efteling in mochten, had ik dus een beetje een dubbel gevoel. Want het doet toch echt wel een beetje pijn om ons mooie park er zo verlaten bij te zien liggen. Maar ondanks dat heb ik er ook ontzettend van genoten ♥

autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
Na een gezellige lunch met een ultiem vakantie-gevoel kon onze auto-safari beginnen!

autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl

autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
Bye bye!

autosafari Efteling, Efteling, met de auto door de Efteling, Efteling personeelsactie, Efteling dicht, Efteling leeg, Efteling park, Efteling tijdens Corona, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
En deze kregen we mee. Efteling doe-boekjes voor de kinderen met een hele hoop om uit te delen aan vriendjes en vriendinnetjes dus dat hebben we gedaan. En wat was het leuk om iedereen blij te maken met de boekjes.

Gelukkig mag ik elke week wel een keer naar het Efteling Hotel om alternatieve werkzaamheden te doen. Zo fijn om dan weer even op mijn plekje te zijn, wat collega’s te zien en een blik op het park te werpen vanaf de achtste verdieping. Ik kan niet wachten totdat de Efteling weer open gaat en we onze gasten weer mogen verwelkomen. Want nu is het maar stil.

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

 

Volg mee op Facebook en Instagram

Eén gedachte over “Plog: op autosafari door een lege Efteling

  1. Wel een leuk initiatief om een autosafari te doen door de Efteling!
    Hopelijk gaat de Efteling snel weer open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *