Mama en zo Zwanger

Unboxing: de Ouders van Nu Zwangerbox


Laatst plaatste ik een blog met een unboxing van de Blije Doos van Prénatal. Die viel een beetje tegen dus ik wilde de Zwangerbox van Ouders van Nu bij Blokker eigenlijk al niet eens ophalen. Lekker dankbaar weer, haha. Maar hallo, als er alleen maar meuk in zit dan laat maar zitten. Toevallig moest ik in de buurt zijn van de Blokker en de ophaalkaart nam ik mee. Of de Zwangerbox ook tegenvalt? Ik vroeg jullie op Instagram of ik een unboxing op de blog moest doen en bijna 80% reageerde positief, dus hier is ‘ie!

Ouders van NuDe inhoud? Vooral veel magazines en daar hou ik van! Het grootste verschil met de Blije Doos? Minder reclamefolders en geen bier, haha. Persoonlijk vind deze Zwangerbox dus leuker. Mijn favoriete producten?


* De new born luier van Pampers met een 50% korting erin;
* Flesje Jillz 0.0;
* Newborn tutje van Difrax met zo’n bolletje ipv platte speen;
* Het knuffel aapje;
* De magazines;
* Batterijen (want: het speelgoed van de meiden slurpt die dingen!)

Deze vond ik dus echt de moeite waard, ik ben blij dat ik ‘m toch opgehaald heb! Benieuwd wat er dan in de Blije Doos zat? De unboxing vind je hier!

Ben jij zwanger en heb je de gratis boxen ook al opgehaald? Je kunt je aanmelden op de websites van wij.nl en oudersvannu.nl.

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

Volg jij al mee op de socials?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *