Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #3 (zwangerschap 3)

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Een nieuwe ‘Zo, die buik!’ want wat groeit het hard! De babybump is erg aanwezig en hoewel ik echt wel wat klachten heb, geniet ik vooral van mijn zwangere buik en het getrappel. Vorige week zag ik voor het eerst ook de beeb in mijn buik bewegen. Dat alien-achtige effect was ik nog niet vergeten, haha. Op hoeveel weken zwanger gok jij bij het zien van deze buik?

HOE lang nog?

Ja, kei lang. Ik ben begin november uitgerekend en ben nu 20 weken. Wel op de helft al dus! Maar dat ‘HOE lang nog?’ krijg ik vaak te horen. Toch gaat de buik (en het gewicht) redelijk gelijk op met mijn tweede zwangerschap. Ik ben wel iets meer aangekomen nu dan dat ik de vorige zwangerschap in deze week was maar hee, wat kan mij het schelen. Ik eet gezond, gevarieerd en maar ook lekker.

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Mijn sporty lifestyle pak ik na de bevalling zeker weer op, al heb ik geen illusies hoor mensen. Met drie kleine kinderen en een (leuke!) baan van 20/24 uur weet ik ook heus wel dat ik niet zoveel meer als voorheen zal sporten en lesgeven op de sportschool. Als de beeb wat ouder is en ook naar de opvang gaat dan wordt het misschien wat makkelijker maar dat eerste jaar staat wat mij betreft volledig in het teken van de nieuwe samenstelling van ons gezin ♥

Volg La Log voor meer updates over de buik 🙂

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

Lalog vind je ook op Facebook en Instagram!

Eén gedachte over “Zo, die buik! #3 (zwangerschap 3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *