Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #1 (zwangerschap 3)

zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, buik, buikfoto's, mamblog, mamalifestyle, blog, lalogblog, lalog, lalog.nl
Hier is ‘ie. De eerste ‘Zo, die buik!’ van mijn derde zwangerschap. En wat geweldig dat er nog zo’n hele reeks mag komen op mijn blog. Een derde zwangerschap! Een derde kindje! En nummer één en twee zijn al zo leuk, haha. Maar die buik, he. Ik ben heel benieuwd hoe lang jullie denken dat ik zwanger ben op de foto boven dit artikel…

Hoe lang moet je nog?

‘Hoe lang moet je nog?’ vroeg een verkoopster in Roermond, terwijl Wim en ik iets af rekende. Ik keek haar verward aan. Hoezo hoe lang moet ik nog? Nog een heel eind ja! ‘Uh, nog zes maanden,’ antwoordde ik haar. Ongeloofwaardig keek ze me aan.

zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, buik, buikfoto's, mamblog, mamalifestyle, blog, lalogblog, lalog, lalog.nl
Maar echt: deze foto’s zijn tijdens ons weekend weg genomen in Limburg en daar was ik precies twaalf weken zwanger. Ik had pas net het eerste trimester achter de rug en dus nog zes maanden voor de boeg. Het is al een indrukwekkende buik, I know. Ik ga nu week veertien in en ik loop al twee weken in mijn zwangerschapskleding, haha. Bizar.

Maar volgens de verloskundige is er niks mis mee. Mijn buik was wel heel plat. En afgetraind. Was. Nu is van dat platte niks meer te zien (ooit nog, please haha). Het is trouwens ook zeker niet zo dat ik nu alles eet wat los en vast zit. Sporten en lesgeven doe ik ook nog. Nu al op een lager pitje want heel veel dingen voelen al niet meer fijn en dat is sneller dan in die vorige twee zwangerschappen. Maar, ja. Ik heb dus al twee zwangerschappen achter de rug, vorig jaar een flinke klap gehad toen mijn schildklier helemaal stilviel en ja, ik ben ook gewoon drie jaar ouder sinds mijn laatste zwangerschap. En dat alles voel ik nu.

Wat denk jij van die buik? Gigantisch voor dit termijn of no? Ik hoop in ieder geval wel dat de groei van mijn buik nu even stagneert, want: hallo! 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Instagram
lalog.nl op Facebook

Eén gedachte over “Zo, die buik! #1 (zwangerschap 3)

  1. Ik heb het juist andersom 😉 Ik ben morgen 30 weken zwanger en heb een bescheiden buikje. Mensen zien nu pas 2á3 weken dat ik écht zwanger ben. Grappig hoe dat verschilt in een zwangerschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *