Mama en zo Zwanger

Zwanger van nr 3: symptomen en een positieve test!

zwanger, derde kind, baby, blog, blogger, mamablog, mamablogger, mamablogger zwanger, lalog, lalog.nl, lalogblog
Zwanger van nummer drie! Oh jongens, wat is dit soms nog steeds onwerkelijk voor ons en wat een welkome verrassing ♥ Stond ik daar een paar weken terug ineens voor Wim z’n neus met verward haar, een handdoek om mijn lijf en een positieve test in mijn hand. Hoe dat allemaal ging vertel ik je vandaag op de blog!

Ben je zwanger ofzo?

Toen ik die positieve test in mijn handen had was ik al zeven weken zwanger! Echt bizar want bij mijn tweede zwangerschap wist en voelde ik het vanaf week één. Waarom ik die test überhaupt deed kwam onder andere door een opmerking van een collega op de sportschool. Ik deed een lesje BRN bij haar mee en moest gewoon echt stoppen (ik, stoppen?!) omdat ik ineens kotsmisselijk was. Wit weggetrokken (ik, wit weggetrokken?!) zat ik met gebogen hoofd langs de kant in de groepsleszaal. Door de headset riep mijn collega nog “Ben je zwanger, Wen?”. “Haha, nee hoor!” riep ik nog terug…

Zwangerschapssymptomen

Later die avond, net voor dat handdoek-incident, stond ik onder de douche en had echt (ja, sorry) zere borsten. Ik kon er gewoon niet mee onder de stralen van de douche staan. En toen dacht ik na. Misselijk. Zere borsten. En die gekke menstruatie van laatst… dat herkende ik ineens als een innestelbloeding zoals bij mijn vorige twee zwangerschappen! Ik wist niet hoe gauw ik over een zwangerschapstest heen moest plassen want natuurlijk had ik die gewoon in de la liggen.

zwanger, derde kind, baby, blog, blogger, mamablog, mamablogger, mamablogger zwanger, lalog, lalog.nl, lalogblog

Sinds Lot geboren is (juli 2016) denken wij al na over een derde kindje maar ik wist het nog niet (daarover komt later nog een uitgebreid artikel). En nu wist ik het dus wel want die test liet meteen een positieve uitslag zien en toen stond ik dus half hyperventilerend van blijdschap en spanning voor Wim met die onder geplaste test. En wat waren we blij. En vol ongeloof (is dit echt?). Dus de volgende dag deed ik nog een test. Want zo ben ik. Ik kocht er één van Clearblue en die gaf aan dat ik +5 weken was. Later bleek bij de eerste echo dat ik al 7 weken was en kregen we meteen een sterk, kloppend hartje te zien ♥ En ook deze derde keer kwamen er bij mij weer tranen van blijdschap.

aankondiging, zwanger, derde kind, baby, blog, blogger, mamablog, mamablogger, mamablogger zwanger, lalog, lalog.nl, lalogblog

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Instagram
lalog.nl op Facebook

 

2 gedachten over “Zwanger van nr 3: symptomen en een positieve test!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *