Lifestyle

Je nagels zomerklaar maken in 3 stappen

nagellak, nagels lakken, nagels doen, nagel, zomerklaar, blog, kleur nagellak, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, la log
Je nagels zomerklaar maken doe makkelijk met deze drie stappen! Wist je ook dat niet elke kleur nagellak iedereen even mooi staat? Dat heeft te maken met de ondertoon van je huidskleur. Lees verder hoe je je nagels makkelijk verzorgd en welke kleuren je het mooiste staan.

Ik ben gek op nagellak maar ik draag het niet heel vaak omdat het er wel netjes uit moet blijven zien voor mijn werk (Front Office bij de Efteling) en van nagels bijwerken komt helemaal niks met die twee meiden hier in huis om me heen, maar in de zomervakantie ga ik weer los en zo krijg ik ze mooi:

Stap 1
Nagels vijlen! Daarna week ik ze in warm water met een druppel van mijn favo douchegel.

Stap 2
Nagels goed droog maken en de nagelriemen smeer ik in met nagelriemolie. Zo worden ze soepel en kan ik ze voorzichtig met een bokkenpootje terug duwen.

Stap 3
Met nagellakremover maak ik ze weer vetvrij en dan zijn ze klaar om gelakt te worden: eerst een basis coat, dan een kleurtje en tot slot een top coat.

Welke kleur bij welke huid?

Niet elke kleur nagellak staat bij iedereen even mooi. Jezelf altijd al afgevraagd hoe dat komt? Het heeft te maken met de ondertoon van je huidskleur. Is de huid aan de binnenkant van je pols net zoals bij mij roze/rood of bleek met blauwe aders? Dan is je huidtoon koel. Koele kleuren nagellak zoals zilver, zwart, helderblauw en felroze staan dan erg mooi. Is de binnenkant van je pols beige-/goud- of olijfkleurig? Dan is je huidtoon warm. Kies dan voor zachte en warme tinten zoals oudroze, bruin, oranje en rood.

Have fun met het zomerklaar maken van jouw nagels!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram ♥
Like op Facebook!

Eén gedachte over “Je nagels zomerklaar maken in 3 stappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *